Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

η κότα που αμόλησε η κ. Βουτσινά στο Μαξίμου ρώτησε τον κ. Τσίπρα: εσένα πως σε λένε;


by aristero mpatzaki

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το panteloni kampana αναζητείται από την αστυνομία η ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά για να δώσει εξηγήσεις για το πως βρέθηκε στην κατοχή της η κότα η στρουμπουλή, η όμορφη πουλάδα, που φέρει το όνομα Αλέξις, την οποία αμόλησε στην αυλή του Μαξίμου κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κ. Τσίπρα μετά του κ. Μητσοτάκη και αν έχει στην κατοχή της και άλλες παρόμοιες κότες και ο λόγος είναι ό,τι το πρωί όταν ανέτειλε ο ήλιος οι κηπουροί του Μαξίμου αντιλήφθηκαν κάτι να λαμπυρίζει μέσα στο γρασίδι και όταν πλησίασαν διαπίστωσαν έκπληκτοι ό,τι επρόκειτο για τρία χρυσά αυγά..

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου και στα κάγκελα της περίφραξης διοχετεύτηκε ηλεκτρικό ρεύμα για την αποτροπή της εισόδου επίδοξων κλεφτοκοτάδων, η δε περιοχή που καταλαμβάνει το Μαξίμου αποκλείστηκε και φρουρείται νυχθημερόν από βαριά οπλισμένους επίγονους μαχητών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού οι οποίοι έδωσαν όρκο τιμής να προστατεύσουν την κότα την στρουμπουλή, την όμορφη πουλάδα, απ' όποια απειλή και απ' όπου κι αν προέρχεται.

Εντωμεταξύ, λέγεται ό,τι αμέσως μετά την εύρεση των χρυσών αυγών και πριν ακόμη υπολογιστεί η αξία τους, ελήφθει μήνυμα από τον κ. Σόϊμπλε για να συμπεριληφθεί η κότα μαζί με τα αυγά της στο ταμείο με την ακίνητη κρατική περιουσία, που είναι προς εκποίηση για την αποπληρωμή του χρέους και εικάζεται ό,τι εντός του Μαξίμου υπάρχει κατάσκοπος του κ. Σόϊμπλε.

Επίσης, λέγετε ό,τι ερίζουν μεταξύ τους οι δανειστές μας για την ιδιοκτησία της κότας της στρουμπουλής, της όμορφης πουλάδας και, μάλιστα, όπως διέρρευσε, το ΔΝΤ αντέδρασε έντονα στην απαίτηση του κ. Σόϊμπλε και επικοινώνησε με τον κ. Ευκλείδη στον οποίο έθεσε σε τόνο εξαιρετικά αυστηρό το τελεσίγραφο : "μας δίνεται την κότα και αποχωρούμε από το πρόγραμμα".

Βέβαια, ο κ. Ντράγκι που παρακολουθούσε εκ του σύνεγγυς την εξέλιξη, λέγεται ό,τι και αυτός έχει τον δικό του κατάσκοπο στο Μαξίμου, εξανέστη με την απειλή του ΔΝΤ και απείλησε με τη σειρά του τον κ. Τσακαλώτο ό,τι θα ξανακλείσει τις τράπεζες και θα τις μεταφέρει στη Βουλγαρία αν δεν του δοθεί η κότα η στρουμπουλή, που πολύ τη συμπάθησε απ' την πρώτη στιγμή που την είδε.

Ο κ. Τσακαλώτος, που βρέθηκε σε δίλημμα, ζήτησε να συγκληθεί εκτάκτως το eurogroup για να αποφασίσει εάν η κότα αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του ελληνικού κράτους και εάν έχουν το δικαίωμα να εγείρουν θέμα ιδιοκτησίας οι δανειστές μας, καθώς η κότα είναι κάτοικος Μαξίμου το οποίο ήδη έχει περιέλθει στη δικαιοδοσία των δανειστών μας.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχει το panteloni kampana αναφέρουν ό,τι η κυρία Όλγα προσπάθησε να παραπλανήσει την έρευνα λέγοντας ό,τι θα την μαγειρέψει σούπα με αυγολέμονο για να φιλέψει ο κ. Τσίπρας τον κ. Μητσοτάκη και υπέστη σωματική έρευνα παρά του κυρίου Νταϊσεμπλουμ εξερχόμενη του Μαξίμου, καθώς, η χρυσοτόκος κότα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και αναζητείται εντός της περιοχής του Μαξίμου.

Μάλιστα, λέγεται ό,τι ο κ. Φίλης θα υποβληθεί σε έλεγχο κοπράνων και αν αποδειχτεί το αδιανόητο θα εγκλειστεί σε κοτέτσι όπου θα γεννάει τα χρυσά αυγά διότι σύμφωνα με έναν παλιό χρησμό αυτός που θα περιδρομιάσει την χρυσοτόκο κότα θα κληρονομήσει και την ικανότητα της να γεννάει χρυσά αυγά. Μάλιστα ο κ. Φίλης δήλωσε πρόθυμος να το υποστεί αν είναι να σωθεί η χώρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου