Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

πως ήθελα να είχαμε και έναν, και δυο, και τρεις, και τέσσερις Σόϊμπλε


by aristero mpatzaki

Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρη δημοσιογραφική πηγή χώρας της Λατινικής Αμερικής, μετά την πρόθεση του Σόϊμπλε να εντάξει στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη το Πουέρτο Ρίκο, αναπτύχθηκε από τους πολίτες της χώρας αυτής κίνημα που ονομάστηκε "Μένουμε Ευρώπη". 

Μάλιστα, το νεοϊδρυθέν κίνημα "Μένουμε Ευρώπη" του Πουέρτο Ρίκο, ζητάει εδώ και τώρα να γίνει δημοψήφισμα, ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες : ΝΑΙ στην Ευρώπη. ΝΑΙ στο ευρώ.

Στην πρόθεση των πολιτών του Πουέρτο Ρίκο αντέδρασε ευχάριστα το εγχώριο κλακαδόρικο κίνημα "Μένουμε Ευρώπη" με αποτέλεσμα να διασπαστεί σε "Μένουμε Ευρώπη" μέσω Τσίπρα και σε "Μένουμε Ευρώπη" μέσω Πουέρτο Ρίκο

Διότι, ένα μέρος του εγχώριου κινήματος σκέφτεται πολύ σοβαρά να μεταναστεύσει και να ενισχύσει με την ψήφο τους το κίνημα "Μένουμε Ευρώπητου Πουέρτο Ρίκο, ώστε, επιτέλους μια φορά, να επικρατήσει το ΝΑΙ, και να παραμείνουν μαζί τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρώ.  


Οι Πορτορικανοί, μόλις πληροφορήθηκαν τις προθέσεις των εγχώριων κλακαδόρων τους απάντησαν σε αυστηρό τόνο : "Greeks go home". Μάλιστα, τους είπαν ό,τι αυτοί, το κάνουν για την Ευρώπη και όχι για τα ευρώ της.

Η κυβέρνηση του Πουέρτο Ρίκο, που δεν είδε με καλό μάτι τις ορέξεις του Σόϊμπλε, απάντησε ακαριαία μέσω του εκπροσώπου της ό,τι δεν θα του κάνει τη χάρη να γίνει γερμανικό προτεκτοράτο στην Λατινική Αμερική. 

Οπότε, μπορεί να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ. Αυτοί δεν αλλάζουν το τρύπιο δολάριο με το τρύπιο ευρώ. Αφού και τα δυο τρύπια είναι και τις τρύπες τους τις βουλώνουν οι Ελλάδες και τα Πουέρτο Ρίκο.  

Όμως, επειδή ο Σόϊμπλε είναι σκληρό αντράκι και δεν το βάζει κάτω. Και επειδή είναι και πολύ σοβαρό άτομο, και δεν αστειεύεται. Και επειδή πραγματοποιεί τις απειλές του. Η κυβέρνηση του Πουέρτο Ρίκο προσανατολίζεται στο να προσλάβει ως διαπραγματευτή τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ώστε, να μην καταφέρει ο Σόϊμπλε να την τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί και να μεταφέρει το Πουέρτο Ρίκο από την Λατινική Αμερική στην μεταναζιστική Ευρώπη.    

Μάλιστα, στις συγκεντρώσεις του ΟΧΙ που προγραμματίζει θα μοιράσει στους οπαδούς της t-shirt με τον Βαρουφάκη να κάθετε σε αναπηρικό καροτσάκι και τη γλώσσα έξω, ενώ αυτοί του ΝΑΙ, όπως έγινε γνωστό, θα φοράνε t-shirt με τον Σόϊμπλε να πηδάει άλμα επί κοντό και να προσγειώνεται στον μπρούμυτα πεσμένο Νταϊσεμπλουμ.      



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου