Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

η κ. Μπακογιάννη στηρίζει τη "Ντόρα" που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων



Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το aristero mpatzaki η κ. Μπακογιάννη σκέφτεται πολύ σοβαρά να "μαζέψει" τον κ. Σαμαρά, μετά μάλιστα, την προτροπή του προέδρου των ΑΝΕΛ κ. Πάνου Καμένου κατά τη λογομαχία που είχαν σήμερα το πρωΐ στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη

Οι πληροφορίες λένε ό,τι του έστειλε μήνυμα, που μάλιστα ήταν κρυπτογραφημένο, με το οποίο του έλεγε ό,τι αν δεν "μαζευτεί", θα αναγκαστεί να τον "μαζέψει" η ίδια. 


Συγκεκριμένα του έγραψε: [κ. Πρόεδρε, ήρθε η ώρα που πρέπει να σε "μαζέψω", διότι αν δεν σε "μαζέψω" εγώ, δεν θα σε "μαζέψει" κανείς άλλος


Μάλιστα, το μήνυμα στάλθηκε κρυπτογραφημένο, για να μην πέσει στα χέρια της κυβέρνησης που παρακολουθεί τα κινητά τηλέφωνα και γίνει σούσουρο στην πιάτσα ό,τι ο κ. Σαμαράς, "μαζεύεται" και η κ. Μπακογιάννη, "μαζεύει". 

Διότι ο κ. Σαμαράς, ως γνωστόν, δεν "μαζεύεται", αφού είναι "αμολημένος" και η κ. Μπακογιάννη, δεν "μαζεύει", αφού είναι "ασυμμάζευτη". 


Μόνο που κατά την αποκρυπτογράφηση του μηνύματος ο κ. Σαμαράς χρησιμοποίησε από λάθος τον κώδικα επικοινωνίας του με τον κ. Δένδια, στον οποίο υπάρχουν κάποιες ψιλοδιαφορές σε κάποια γράμματα όπως το (μ) με το (χ), για το λόγο ό,τι τον κ. Δένδια τον έχει "χεσμένο". 

Το αποτέλεσμα ήταν κατά την αποκρυπτογραφήσει του μηνύματος της κ. Μπακογιάννη να το διαβάσει ο κ. Σαμαράς ως εξής: [κ. Πρόεδρε, ήρθε η ώρα που πρέπει να σε χαζέψω, διότι αν δεν σε χαζέψω εγώ, δεν θα σε "χαζέψει" κανείς άλλος]. 

Ο κ. Σαμαράς, αφού έριξε ένα σαρδόνιο χαμόγελο της έγραψε μήνυμα απάντηση, επίσης κρυπτογραφημένο, για να μην πέσει στα χέρια της κυβέρνησης και βρομίσει η πιάτσα ό,τι έχουν χαζέψει εντελώς εκεί μέσα μετά το στραπάτσο που έπαθαν. 

Συγκεκριμένα της έγραψε: [Πολύ θα χαρώ να με χαζέψεις, εγώ θα ντυθώ, κι εσύ έλα]. 

Όμως, έκανε πάλι λάθος κώδικα και χρησιμοποίησε τον κώδικα επικοινωνίας του με την κ. Βούλτεψη στον οποίο υπάρχουν πάλι κάποιες ψιλοδιαφορές στα γράμματα, όπως το (ν) με το (π) και το (τ) με το (λ). 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου