Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Σφοδρή επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα




Έχω μια απορία. Ο κ. Βενιζέλος είναι ΠΑΣΟΚ; Γιατί, άλλο πράγμα είναι να είσαι και άλλο είναι να λες ότι είσαι. Ο κ. Βενιζέλος λέει ότι είναι. Όπως και ο κ. Σαμαράς λέει ότι είναι ΝΔ, αλλά μάλλον δεν είναι, αφού συνεργάζεται με τον κ. Βενιζέλο που λέει ό,τι η κυβέρνηση της ΝΔ του 2004-2009, στην οποία ήταν υπουργός ο κ. Σαμαράς, οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία. 

Ο κ. Σαμαράς, το 2011 που ήταν κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Βενιζέλος υπουργός των οικονομικών, ζητούσε εκλογές για να σώσει τη χώρα από το ΠΑΣΟΚ, που την οδηγούσε στη χρεοκοπία. Οπότε, μάλλον και ο κ. Βενιζέλος δεν πρέπει να είναι ΠΑΣΟΚ, αφού συνεργάζεται με τον κ. Σαμαρά, που θέλει να σώσει τη χώρα από την χρεοκοπία, που την οδήγησε το ΠΑΣΟΚ.  

Σήμερα, ο κ. Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ του, συνεργάζεται με τον κ. Σαμαρά και τη ΝΔ του, για να σώσουν τη χώρα από την χρεοκοπία, που την οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. 


Το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου, που δεν είναι ΠΑΣΟΚ, λέει ό,τι ο κ. Τσίπρας αθωώνει την κυβέρνηση της περιόδου 2004-2009, που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία, επειδή σε 'κείνη την κυβέρνηση δεν συμμετείχε το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου. Αντίθετα με την σημερινή κυβέρνηση, που την καταδικάζει, επειδή συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου.

Γιατί, το πρόβλημα του κ. Τσίπρα, λέει ο κ. Βενιζέλος, δεν είναι η κυβέρνηση, αλλά το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου, που συμμετέχει στην κυβέρνηση, για να σώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία, που την οδήγησαν η ΝΔ κατά τον κ. Βενιζέλο, αλλά και το ΠΑΣΟΚ κατά τον κ. Σαμαρά. 

Το ΠΑΣΟΚ, που ήταν αντιπολίτευση το 2004-2009 και δεν ήταν στην κυβέρνηση, όπως τώρα με το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου, καταδίκαζε εκείνη την κυβέρνηση της ΝΔ γιατί μας οδηγούσε στη χρεοκοπία. 

Ενώ τώρα, δεν καταδικάζει τη ΝΔ του κ. Σαμαρά που έχει αυξήσει το έλλειμμα και τον κίνδυνο της χρεοκοπίας, γιατί, πάει, πέθανε, κι αυτό που υπάρχει σήμερα είναι το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου, που συμμετέχει στην κυβέρνηση, που έχει αυξήσει το έλλειμμα και τον κίνδυνο χρεοκοπίας. 

Οπότε, καλώς ωρύεται ο κ. Βενιζέλος όταν του γίνεται κριτική, γιατί αυτή η κριτική δεν γίνεται στο ΠΑΣΟΚ, που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία, αλλά στο ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου, που συνεργάζεται με την ΝΔ του κ. Σαμαρά για να σώσουν τη χώρα απ' τη χρεοκοπία, που την οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου