Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

alert συνελήφθη ο Αλέξης Τσίπρας




Αποτέλεσμα εικόνας για γελοιογραφίες



























Μεγάλο χαμό προκάλεσε η σύλληψη του Αλέξη Τσίπρα από τους αρμόδιους εισαγγελείς μετά την πληροφορία που διέρρευσε ό,τι προετοίμαζε κι άλλο τρομοκρατικό χτύπημα με την υπογραφή του τέταρτου μνημόνιου.

Κατά πολύ ισχυρότερο του τρίτου, αλλά και πολύ χειρότερου απ' όλα τα προηγούμενα μαζί.

Μάλιστα, λέγεται ό,τι για πρώτη φορά κινήθηκε τόσο γρήγορα η δικαιοσύνη για να αποτρέψει το θάνατο χιλιάδων συνταξιούχων, υπαλλήλων, επαγγελματιών, εκτός βέβαια από τους ασθενείς και τους άνεργους, διότι αυτοί δεν έχουν πλέον μέλλον.

Βέβαια, ούτε οι επαγγελματίες έχουν μέλλον, αφού έχουν ξεχάσει πως είναι να επαγγέλλεσαι, αλλά γι' αυτούς το ενδιαφέρουν είναι αμείωτο, αφού, είτε εργάζονται είτε όχι, είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν φόρους.

Αν θέλουν να μην φορολογούνται ας κλείσουν τα βιβλία τους κι ας γίνουν άνεργοι, μαζί με τους υπόλοιπους. Η ανεργία θα τους σώσει.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα αφορούν τον θάνατο χιλιάδων ασθενών που έκοψαν τα φάρμακα τους λόγω οικονομικής δυσπραγίας και άλλων τόσων που από αξιοπρέπεια έδωσαν τέλος στη ζωή τους, αλλά και στην τρομοκρατία που υφίστανται εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών από τις Τράπεζες.

Η σύλληψη του Αλέξη Τσίπρα όπως ήταν αναμενόμενο αναστάτωσε την κυβέρνηση Σύριζα και τους βουλευτές του, οι οποίοι δήλωσαν ό,τι δεν χρειάζεται τέταρτο μνημόνιο, αλλά αν έρθει στη βουλή δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, οπότε θα το ψηφίσουν.

Μάλιστα, υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στον Σύριζα, διότι η σύλληψης του έγινε μέσα στη γιάφκα που έχει ως έδρα η κυβέρνηση και υπάρχει κίνδυνος να κατηγορηθούν όλα τα μέλη της ως συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Για το λόγο αυτό, ο κ. Πολάκης σκάβει λάκκο τρία μέτρα για να κάνει καταφύγιο.

Η σύλληψη του Αλέξη Τσίπρα έγινε αστραπιαία και με κινηματογραφική ταχύτητα. Στο διαδίκτυο αναρτήθηκε και σχετικό βίντεο όπου φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας με τις χειροπέδες στα χέρια.

Τη στιγμή που επιβιβάζεται στο βαν της αντιτρομοκρατικής ακούγεται να φωνάζει ό,τι η σύλληψής του είναι σχέδιο του Σόϊμπλε για να έρθει ο Μητσοτάκης και να περάσει το τέταρτο μνημόνιο. Κι ό,τι θα αγωνιστεί μέχρι τέλους ώστε περάσει αυτός το τέταρτο. Διότι, ήδη το έχει επεξεργαστεί.

Δεν θ' αφήσει στον Μητσοτάκη να καρπωθεί τους κόπους του. Αν θέλει ο Μητσοτάκης να περάσει μνημόνιο, ας περιμένει μετά το 2019 για να περάσει το πέμπτο.

Νεώτερες πληροφορίες για τη σύλληψη του Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν πως κλήθηκε στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής για απολογία η σύζυγος του μαζί με τα παιδιά του και ό,τι η προσαγωγή έγινε με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας για τη σύζυγο, διότι, ενώ βλέπει τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών να πεινάνε, αυτή στέλνει τα δικά της σε ιδιωτικό σχολείο και για τα παιδιά του την κατηγορία της παθητικής συναυτουργίας, διότι, έπρεπε να γνωρίζουν ό,τι για να έχουν την άνεση της ιδιωτικής εκπαίδευσης ο πατέρας τους κατάντησε τους Έλληνες υπηκόους του χερ Σόϊμπλε.

Οι πληροφορίες λένε ό,τι η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα για να αντικρούσει την κατηγορία που της αποδόθηκε επικαλέστηκε τον πρότερο έντιμο βίο.

Την διαπαιδαγώγηση της στο επαναστατικό σχολείο της ΚΝΕ και ό,τι για το λόγο αυτό ποτέ δεν θα συνεργούσε για όσα κατηγορείται ο σύζυγός της.

Μάλιστα, όπως είπε, ο σύζυγός της είναι ένας πολιτικός και τίποτε άλλο. Αν λέει ψέματα, τότε δεν ευθύνεται αυτός, αλλά αυτοί που πιστεύουν στα ψέματα του. Άλλωστε, αυτή τη δουλεία της κοιτάει και όχι αυτά που κάνει ο σύζυγός της.

Στο τέλος της απολογίας της δήλωσε ό,τι θα ξεκινήσει απεργία πείνας για τα παιδιά της, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας φώναζε από το κελί όπου κρατούνταν να αφήσουν τα παιδιά του να γυρίσουν στη γιαγιά τους που τα έχει ετοιμάσει μελομακάρονα με τα χεράκια της.

Μάλιστα, περαστικοί από το απέναντι πεζοδρόμιο αναφέρουν ό,τι άκουσαν τον Αλέξη Τσίπρα να φωνάζει: Τι κράτος και τη δικαιοσύνη είναι αυτή που δεν σέβεται ούτε τα ανήλικα παιδιά;


8 σχόλια:

  1. Ε, είπαμε, ας κάνουμε λιγάκι υπομονή και θα έρθει
    ο Κυριάκος το γένος siemens, κι όλα θα διορθωθούν.
    Απορώ γιατί ανυπομονείς τόσο! Καλή χρονιά Παντελόνι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνω ή δεν κάνω υπομονή, δεν αλλάζει τίποτε. Το θέμα, δεν είναι αν και πότε θα έρθει ο κούλης, διότι θα έρθει. Όταν ο Τσίπρας δεν θα μπορεί να τους εξυπηρετεί άλλο. Όχι γιατί δεν θέλει. Όχι γιατί δεν μπορεί. Άλλωστε το έδειξε ό,τι καί θέλει, καί μπορεί. Αλλά γιατί θα έχει ξεζουμιστεί κι αυτό θα εγκυμονεί κινδύνους γι' αυτούς.
      "Έλα Κούλη στον τόπο σου". Διότι ο τόπος του Κούλη, έχει συγκεκριμένη περιγραφή, λειτουργία και αποδίδει, αν δουλευτεί καλά.
      Καλή Χρονιά κι από δω.

      Διαγραφή
  2. Εκτος απο οσα λες...Θες να πεις και καποια αλλα αναμεσα στις γραμμες;;
    Παντως σε καθε περιπτωση..Καλη χρονια με υγεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως! Όχι κάποια άλλα. Αλλά πολλά άλλα!
      Για την καταστροφή που έχουν προκαλέσει οι πολιτικοί και συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν. Μάλιστα, με άλλοθι ό,τι δήθεν είναι αριστεροί. Κάποιοι εξ αυτών. Κι ό,τι ο λαός τους έφερε στην εξουσία. Ο λαός που εξαπατήθηκε με ένα δημοψήφισμα όπου εκφράστηκε μαζικά αλλά κατέληξε παρωδία. Και δικαίως (ή αδίκως, δεν έχει σημασία αυτό, για τις πράξεις τους κρίνονται άλλωστε, και μη μου πεις ό,τι κρίνονται κάθε τετραετία) βρίσκονται στο στόχαστρο αριστερών ομάδων (και επαναστατικών, όπως θέλουν να αυτοαποκαλούνται, ή είναι, ουδεμία σημασία έχει αυτό, είμαστε σε θέση νομίζω να συμπεραίνουμε, διότι αυτά που καταγγέλλουν καί εμφανή είναι στους πολίτες, καί προπαντός αλήθεια).
      Δεν θα έλεγα ό,τι νοιώθω αποκρουστικά όταν καταστρέφουν ένα ΑΤΜ, ή όταν βάζουν γκαζάκι σε κάποια εφορία.
      Θα έλεγα ό,τι οι αριστεροί θα πρέπει να εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους όταν αφαιρείται η ζωή κάποιου. Για οποιονδήποτε λόγο. Διότι, οι αριστεροί έχουν υποστεί τα χειρότερα.
      Αν λοιπόν, φοβάται κάτι το σύστημα είναι η γενίκευση της αμφισβήτησης. Στις ενέργειες αυτών των ομάδων, και στα πρόσωπα που τις απαρτίζουν, βρίσκουν τη δικαιολογία και την ευκαιρία να χτυπήσουν το κίνημα. Κυρίως η δεξιά και το είδαμε στην περίπτωση της ΜΑΡΦΙΝ. Τώρα, φαίνεται ό,τι τις ίδιες μεθόδους χρησιμοποιούν και οι προσκυνημένοι αριστεροί για να παραμείνουν στην εξουσία.
      Υπεύθυνη, λοιπόν, για τους ανήλικους, είναι μόνον η Εισαγγελία ανηλίκων και όχι το αστυνομικό κράτος. Εκτός του ό,τι το παιδί κατηγορείται, και παραμένει φυλακισμένο, επειδή γεννήθηκε από γονείς που η δράση τους βρίσκεται έξω από τα όρια του αστικού συστήματος.
      Γι' αυτό, λοιπόν, είναι η μέγιστη ντροπή αυτής της κυβέρνησης και της τυφλής δικαιοσύνης.
      Να στερούν το δικαίωμα σε ένα εξάχρονο παιδί να ζήσει ελεύθερο με τους οικείους του.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου, συγνώμη.
      Ξέχασα, η μάλλον βιάστηκα να πατήσω "δημοσίευση" και δεν σου ευχήθηκα.
      Χρόνια Πολλά
      Καλή Χρονιά
      Σε σένα και στην οικογένεια σου

      Διαγραφή
  3. Πολλοί και πολύ θα το ήθελαν αληθινό σενάριο κι ας έχουν κάνει αυτοί το "έγκλημα". Ο Κούλης άλλωστε είναι σαν τον μπάτλερ στα μυθιστορήματα της Άγκαθα Κρίστι. Δεν κινεί τις υποψίες, αλλά στο τέλος αποδεικνύεται ότι ήταν ο δολοφόνος.
    Καλή νέα χρονιά Παντελόνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν απέχει πολύ απ' το να βγει αληθινό. Αν μου επιτρέπεις. Κι αν κάνεις μια υπόθεση ό,τι ο λαός ζητά την τιμωρία τους. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αν πάρει, δηλαδή, ο ίδιος την εξουσία στα χέρια του, βέβαια, αυτό το σενάριο απέχει πολύ απ' την πραγματικότητα που ζούμε, άλλωστε είπα, υπόθεση κάνουμε, τότε θα λειτουργήσει και ως τιμωρός για όσους ευθύνονται για την κατάσταση που βρίσκεται χωρίς τη δική του ευθύνη αυτός ο λαός. Το δεύτερο είναι να αναδειχτεί κάποιο πραγματικά επαναστατικό κίνημα και να βοηθηθεί απ' το λαό για να ανατρέψει αυτή την κατάσταση. Ούτε κι αυτό το σενάριο έχει κάποια τύχη με την σημερινή πραγματικότητα που ζούμε. Άλλωστε, μια υπόθεση κάναμε. Γι' αυτό και το σκοτάδι είναι βαθύ.
      Καλή Χρονιά Μαρία και πάντα με εμπνεύσεις.

      Διαγραφή
    2. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχίσουμε στο σκοτάδι να ψάχνουμε διεξόδους και να δημιουργούμε μικρές λάμψεις φωτός. Η επανάσταση είναι προσωπική μας ευθύνη κι ας την κάνει ο καθένας στο πεδίο που του αναλογεί.
      Ξαναήρθα για να σου ευχηθώ ολόψυχα Χρόνια σου Πολλά και να είναι καλά, δημιουργικά και συντροφικά!

      Διαγραφή