Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ο "Σήφης" αρνήθηκε να ανέβει στο ποταμόπλοιο


Οι πληροφορίες που έχει το "παντελόνι καμπάνα" αναφέρουν ό,τι σήμερα το πρωί, επίλεκτη επιχειρησιακή ομάδα, εκπροσώπων πολιτικού σχήματος, που αποτελούνταν από βατραχανθρώπους και καταδρομείς, που προσφάτως τους δόθηκε, τιμής ένεκεν, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αλίευσης απολεσθέντων συνειδήσεων, καθότι είχαν από παλαιόθεν την πείρα και την εξειδίκευση να επιχειρούν σε θολά νερά λιμνών, ποταμών, καταβόθρων, βόθρων κλπ, μετά από περιπετειώδη καταδίωξη στις όχθες της λίμνης συνέλαβαν τελικά τον "Σήφη", και μάλιστα ξεβράκωτο, την ώρα που επιχειρούσε να κάνει το χοντρό του. Η σύλληψής του έγινε με κινηματογραφική ταχύτητα, αφού δεν πρόλαβε να σηκώσει ούτε καν το βρακί του. 

Το μέγεθος της επιτυχίας άφησε άφωνους τους πάντες, ακόμη και οι αδέσποτοι σκύλοι δεν πίστευαν στα μάτια τους και αναρωτιόνταν αν είναι πράγματι αληθινό. Σε ογδόντα οκτώ (88) μόλις λεπτά της ώρας κατάφεραν οι κομάντος του εν λόγω πολιτικού σχήματος να συλλάβουν κροκόδειλο έξι μέτρων και εξήντα εκατοστών (6,60%). Το αριστερό μπατζάκι του "παντελόνι καμπάνα" πήρε την πρωτοβουλία και επικοινώνησε με τον διαχειριστή της λίστας Guinness για να διαπιστώσει αν υπάρχει προηγούμενο διότι ενδέχεται να αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ και πρέπει να συμπεριεληφθεί στο βιβλίο Guinness



Για την επιτυχία αυτή εργάστηκε εθελοντικά και με κίνδυνο της ακεραιότητας της πολιτικής του καριέρας και ο αρχηγός του εν λόγω πολιτικού σχήματος γιατί δεν ήταν δυνατόν να τελεσθούν τοσούτω μεγάλης σημασίας γεγονότα και αυτός να παραμείνει στην απ' έξω, θεατής, και να μην συμμετάσχει στη διάσωση της πανίδας και χλωρίδας της λίμνης και της ευρύτερης περιοχής που απειλούνταν με καταστροφή από τα κοφτερά δόντια του παμφάγου "Σήφη". Λέγετε ό,τι για να πετύχει το σκοπό του ντύθηκε "δούρειος ίππος", και μάλιστα όχι ότι να 'ναι δούρειος ίππος, αλλά κροκοδειλίσιος δούρειος ίππος. 

Φόρεσε στολή θηλυκού κροκοδείλου και προσπάθησε να ξελογιάσει τον "Σήφη" και να τον παρασύρει στην κοίτη διπλανού παραποτάμου με σκοπό να τον αποπλανήσει. Μάλιστα, του έριξε αεροζόλ για να τον ζαλίσει και να μην καταλάβει, αλλά ο "Σήφης", που δεν μασάει από τέτοια, αντί να ζαλιστεί άνοιξε το στόμα του και ο αρχηγός μόνο που δεν τα έκανε πάνω του, τρομοκρατήθηκε και άρχισε να φωνάζει πως δεν τον θέλει για παρτενέρ, κι ό,τι αυτός θέλει μόνο να ανασυγκροτήσει τη χώρα. Τότε ο ¨Σήφης¨ του είπε, όρσε, και σήκωσε τα δυο του χέρια και του 'ριξε δέκα φάσκελα. 



Την επιτυχία του αυτή, ζήλεψαν οι συνάδελφοι του, αρχηγοί των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων και έπεσαν σε περισυλλογή, αλλά λόγω του ανεπίσημου πρωτοκόλλου αναγκάστηκαν να βγάλουν ανακοίνωση μέσω των εκπροσώπων τους. Ο μόνος που δεν εξέδωσε ανακοίνωση είναι ο Τζήμερος, γιατί δεν διαθέτει εκπρόσωπο και θα έπρεπε να την κάνει ο ίδιος, αλλά αυτό ήταν αδύνατο γιατί έσκασε από το κακό του. Το αριστερό μπατζάκι του "παντελόνι καμπάνα" έχει συγκεντρώσει τις ανακοινώσεις και τις παραθέτει για ενημέρωση, κυρίως αυτών που βρίσκονται στις παραλίες ώστε να τους καθησυχάσει απ΄τον κίνδυνο, μην τυχόν και σκάσει μύτη ο "Σήφης".      


Ο κ. Σαμαράς δια της εκπροσώπου του έστειλε τα θερμά του ευχαριστήρια και του διαμήνυσε ό,τι βρίσκονται στην ίδια όχθη και ό,τι τον περιμένει μια απ΄τις επόμενες μέρες στο γραφείο του για να τον κεράσει καφέ, ειδικότερα αν κάποιοι από τους ανεξάρτητους δημιουργήσουν "Παραπόταμο". 

Ο κ. Τσίπρας στην ανακοίνωσή του αναφέρει ό,τι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα φροντίσει, ώστε, ο "Σήφης" να έχει ένα σπίτι με ηλεκτρικό και βέβαια φαγητό.

Ο κ. Βενιζέλος  αναφέρει στην ανακοίνωσή του ό,τι δεν τον ενδιαφέρει η σύλληψη του "Σήφη" γιατί η "Ελιά" δεν κινδυνεύει απ' αυτόν, βέβαια, κινδυνεύει ο ίδιος, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα και δεν είναι για συζήτηση προς το παρόν, στο κάτω-κάτω αν εξαναγκαστεί σε αποκλεισμό η ελιά, που είναι δέντρο αειθαλές, θα του παρέχει και κατοικία και προστασία, άσε που έχει και θρεπτικούς καρπούς.   

Ο κ. Κουβέλης, που έψαχνε τον εκπρόσωπό του για να του δώσει την ανακοίνωση, και δεν τον έβρισκε, αναγκάστηκε να κάνει ο ίδιος επιστολή, με την οποία εκφράζει τη ντροπή του, για την προσπάθεια οικειοποίησης του "Σήφη", ενώ, όπως είναι γνωστό, αυτός ανήκει στην κεντροαριστέρα, αλλά και για το ό,τι αποκάλεσε το κόμμα του παλιό, ενώ αυτό είναι ανήλικο ακόμη. 

Ο. κ. Κουτσούμπας, στη δική του ανακοίνωση την οποία διάβασε η κ. Κανέλη Live στην τηλεόραση του skai, αναφέρει ό,τι δεν ασχολείται με τον "Σήφη" γιατί είναι δάκτυλος των ιμπεριαλιστών. 

Μόλις έφτασε και η ανακοίνωση του εθνοαλιτήριου Χιτλεράκου, καθυστέρησε γιατί ελέγχονται οι εξερχόμενες επιστολές. Στην επιστολή του εκφράζει τα παράπονα του γιατί δεν κλήθηκε κι αυτός στην επιχείρηση σύλληψης του "Σήφη", αλλά και γιατί τον "ξέχασε" ο "πρωταγωνιστής". 



Το κείμενο αυτό καμιά σχέση δεν έχει με τις φωτογραφίες που είναι συμπτωματικές και αποτελούν σύνθεση με σκοπό τη σάτιρα. (με μια επιφύλαξη, για τι κείμενο και τις φωτογραφίες) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου