Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Επάγγελμα "καθαρίστρια"



Η κ. Βούλτεψη, είναι και η ίδια καθαρίστρια. Άλλοι ξεκινάνε την πολιτική τους καριέρα από αφισοκολλητές, η κ. Βούλτεψη από καθαρίστρια. Τρεις φορές την ημέρα καθάριζε μέχρις που έπαθε δισκοπάθεια και για ανταμοιβή έγινε υπάλληλος του δημοσίου, και μάλιστα, κυβερνητική υπάλληλος, όχι ότι να 'ναι.

Μάλιστα, εξέφρασε και τη συμπαράσταση της στις απολυμένες συναδέλφους της, καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών, λέγοντας ό,τι δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Η κ. Βούλτεψη μας είπε ό,τι όλοι μας είμαστε καθαρίστριες. Ευτυχώς που ήρθε η κ. Βούλτεψη και μας άνοιξε τα μάτια. Λες και δεν το ξέραμε. Πάντα ήμασταν καθαρίστριες. Μια ζωή καθαρίζουμε. Από βρομιές τίποτε άλλο. 

Να δεις που, αν γίνει δημοψήφισμα, "Να παραπεμφθεί ο κ. Παπακωνσταντίνου, Ναι ή Όχι;" Εμείς θα ψηφίσουμε "Όχι". "Να αποφυλακισθεί ο κ. Παπαγεωργόπουλος, Ναι ή Όχι;" Εμείς θα ψηφίσουμε "Ναι". Έτσι καθαρίζουμε εμείς. Είμαστε πονόψυχος λαός. "Να μας πάρει το σπίτι η Τράπεζα, Ναι ή Όχι;" Ας μας το πάρει, εμείς να είμαστε καλά και θα κάνουμε άλλο.


Αν και καθαρίστρια η κ. Βούλτεψη δεν μπορεί να ασχολείται με τις καθαρίστριες κάθε μέρα. Γιατί υπάρχουν ενάμισι εκατομμύριο άνεργοι και ασχολείται μ' αυτούς. 

Από που κ. Βούλτεψη ενάμισι εκατομμύριο άνεργοι; Τα στοιχεία που δίνονται στη δημοσιότητα μιλάνε για πολύ λιγότερους. Όχι και να λέμε ό,τι θέλουμε.

Βρομίστε εσείς και μεις εδώ είμαστε. Θα καθαρίσουμε για άλλη μια φορά για να μπορείτε να βρομίζετε ανέξοδα. Αφού, όλοι μας καθαρίστριες είμαστε. Μαζί και η κ. Βούλτεψη. Πρώτη-πρώτη. Με γάντια και τσεμπέρι και με τη σκούπα στο χέρι.

Τι καθαρίζει η κ. Βούλτεψη; Καθαρίζει γενικώς. Καθαρίζει πρώτα απ' όλα το "Μαξίμου". Βέεεβαια!!! Εκεί να δεις κοπριά και δυσωδία. Εύκολο πράγμα νομίζεις πως είναι να λες τη μπόχα άρωμα, αν δεν είσαι καθαρίστρια;  

Τώρα ανέλαβε εργολαβικά να καθαρίζει και το υπουργείο οικονομικών. Εκεί να δεις καθάρισμα. Ούτε δαχτυλιά δεν θα μένει. Θα κάνει και παρκέτο.





Για έναν μόνο δεν θα καθαρίζει. Γιατί στο κάτω-κάτω έχει και αρχές. Αλλά εκείνος καθαρίζει μόνος του. Είναι ο μίστερ Άζαξ. Τα κάνει αόρατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου