Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

μια φορά "Τζήμερος", πάντα φασιστόμουτρο







Αποκρουστική η προσπάθεια (από πρόθεση) για ηθική ικανοποίηση της "πολιτικής" αγυρτείας με την ταύτιση θύτη και θύματος (εν προκειμένω Ρουπακιά - Φύσσα).

Αδιανόητο το μέγεθος της καφρίλας όλων όσων εκφράζονται τοιουτοτρόπως.

Τα υποκείμενα που επιχειρούν κατά της ζωής όσων τους χαρακτηρίζουν, για τις πράξεις τους, ανθρωποειδή με ένστικτα ζώου, βρήκαν υποστηρικτή στο πρόσωπο φιλότιμου σφουγγοκωλάριου, δουλοπρεπή γραικύλου.

Το μυαλό υγιούς ανθρώπου αδυνατεί να χωρέσει το απύθμενο μίσος κρετίνων που έμειναν στάσιμοι εξελεγκτικά λόγω πρωτοπλασματικής εγκεφαλικής δυσμορφίας την περίοδο που οι ανθρωπίνοι διαχωρίστηκαν στους homo και στους pan.

Πρόκειται για την πνευματική αποχαύνωση που προκαλεί η υποκειμενική αντίληψη περί της καταγωγής. Βασικό ρόλο στη συμπεριφορά αυτής της συνομοταξίας έχει η θρησκεία. Γεγονός που το ανθρωποειδές, που εγκαλεί τους αντιφασίστες, το έχει εμπεδώσει στην ευάλωτη παιδική ηλικία.



Ουδέποτε είχα την πρόθεση να χαραμίσω λέξεις και χρόνο γι' αυτήν την συνομοταξία, πολλώ μάλλον εις εκείνον που πράττει τα όσα δυνατά για να εκπροσωπήσει επαξίως αυτήν την συνομοταξία. Διότι εκεί ανήκει. Συναισθηματικά και κυριολεκτικά.

Τον προβληματισμό μου εκφράζω, να υπόκειται η ανθρώπινη νοημοσύνη, για πολλοστή φορά, στην αρχή της ηθικής απόδειξης, προκειμένου να υπερασπιστεί τη λογική.

Δυστυχώς, αδύνατη η αποφυγή. Αδύνατη και η υπεκφυγή. Η απάντηση είναι μέρος της ευθύνης και της καθημερινότητας για την προστασία και τη διαφύλαξη, παντί τρόπω, των αξιών του homo sapiens από την επέλαση της συνομοταξίας των ούγκα-ούγκα. 

Που η απεικόνιση της λειτουργίας των εγκεφαλικών κυττάρων, μέσω διαγράμματος, θα παρουσίαζε την εικόνα καθ' ην στιγμήν καταγράφει ο σεισμογράφος τις αναταράξεις του φλοιού της γης.

Οι "Τζήμεροι", είναι σαν τις ξεπεσμένες πόρνες που πληρώνουν όσο-όσο για να γαμηθούν. Για να νοιώσουν την ικανοποίηση ό,τι είναι ακόμη σε θέση, όσο η ανεκτική κοινωνία τους δέχεται ελπίζοντας στην μετεξέλιξη τους, να αφοδεύουν στο πρόσωπό της ζητώντας και τα ρέστα.

Ο φασισμός είναι η ανώτατη μορφή θρησκείας τους. Προσκέφαλο στα βορβορώδη όνειρά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου