Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ο Αντώνης Σαμαράς πήρε τα μνημόνια μαζί του για να τα σχίσει στο σπίτι



ο Αντώνης δείχνει από που του ήρθε


Ο Αντώνης Σαμαράς είπε στους υπουργούς του να μην εφησυχάζουν. Καμία χαλάρωση, τους είπε. Γιατί η χαλάρωση σας κάνει μαλθακούς. Επίσης, τους είπε ό,τι η χώρα έχει κυβέρνηση. Ενώ πριν, η χώρα δεν είχε κυβέρνηση. Πριν, μπορεί να είχε πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, όμως κυβέρνηση δεν είχε. Μόλις τώρα απέκτησε κυβέρνηση. Οπότε όλα καλά, όλα ωραία.

Γι' αυτό ο Αντώνης Σαμαράς αν και ήταν πρωθυπουργός δεν κυβερνούσε. Γιατί η χώρα δεν είχε κυβέρνηση. Περίμενε πότε θ' αποκτήσει κυβέρνηση η χώρα για να κυβερνήσει. Τους είπε μάλιστα ό,τι είναι εδώ, και αφού είναι εδώ δεν θα φύγει από εδώ. Εδώ θα κάτσει. Και να μην βάζουν στο μυαλό τους ό,τι θα τους αδειάσει τη γωνιά. Θα μείνει εδώ μέχρι να τον αδειάσουν αυτοί σε καμιά γωνιά. 

Ο Αντώνης Σαμαράς νόμιζε ό,τι η κυβέρνηση ήταν του ΣΥΡΙΖΑ και ό,τι μέχρι τώρα κυβερνούσε ο Τσίπρας. Μάλιστα, νόμιζε ό,τι είναι ο Τσίπρας. Γι' αυτό και τα έκανε όλα ένα μπάχαλο. 


Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε όλους τους υπουργούς στο υπουργικό συμβούλιο για να τους γνωρίσει και από κοντά με την ευκαιρία. Τους είπε ό,τι από δω και πέρα αυτοί θα είναι οι υπουργοί του και η κυβέρνηση του. Και ό,τι δεν πρέπει να εφησυχάζουν και να χαλαρώνουν και μετά τους αποχαιρέτησε. 

Δεν έγινε γνωστό αν τους ασπάστηκε σταυρωτά αλλά ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη όσο να 'ναι θα το έκανε. Μάλιστα, τους ευχήθηκε καλή αντάμωση στα γουναράδικα. Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς σκοπεύει να πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Όπως και να έχει, με τέτοιο τομάρι κάτι θα πιάσει. 

(Να που όλα γίνονται σ' αυτόν τον τόπο. Αυτόν που έσχισε τα μνημόνια να τον σχίζουν σαν χασέ.)  

6 σχόλια:

  1. Το λαικ για τον ... χασέ! Είπε και το άλλο, ότι τώρα θα μάθει ο ελληνικός λαός όλη την αλήθεια. Δηλαδή τόσα χρόνια του έλεγε ψέματα;

    Καλά πάει να μπει το '15 πάντως...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! πα, πα! Ψέματα ο Σαμαράς; Θα τον αφορίσει ο πνευματικός του.

      Δεν ξέρω ποιον ελληνικό λαό εννοούσε. Γιατί το μυαλό του Σαμαρά είναι σαν το μπαλάκι του πινγκ-πονγκ. Πάει μια εδώ και μια εκεί με ασύλληπτη ταχύτητα. Με αποτέλεσμα, αν θελήσεις να τον παρακολουθήσεις, να πάθεις αυχενικό σύνδρομο.

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ τον αφησανε τον ανθρωπο να μεγαλουργησει..Και εχασε η Μερκελ το στοιχημα..Οτι ο ΣΑΜ θα εξαντλουσε την τετραετια...
    ΤΩΡΑ τους παραμυθιασε,οτι θα κερδισει τις εκλογες..!!
    Για να δουμε...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω τι θα δούμε. Κλοτσοσκούφι θα δούμε. Αν αρχίσουν οι επαγγελματίες πολιτικοί της νουδου, αφού οι μισοί και παραπάνω απ' αυτούς θα μείνουν άνεργοι, τον βλέπω να σκαρφαλώνει στο οριζόντιο δοκάρι για να γλυτώσει.

      Διαγραφή
  3. Αχαχαχα! Ζωγράφισες και σήμερα! Υπέροχο κείμενο!

    "Εγώ σήμερα σκίζω μνημόνια. Εγώ σήμερα σκίζω Μέρκελ. Φέρτε μου την Μέρκελ να την σκίσω! Φέρτε μου την Μέρκελ...να με σκίσει"! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν, προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου την αντίδραση του Σαμαρά όταν η Μέρκελ θα συναντά τον Τσίπρα. Και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ό,τι ο Σαμαράς θα βγάλει ένα μεγάλο.

      Διαγραφή