Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι αυτός που φαίνεται





























Ένας μικρός χαμός, πριν απ' τον μεγαλύτερο μετά τις εκλογές, έγινε στο γυναικείο πληθυσμό της ΝΔ όταν έγινε γνωστό ό,τι στην εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, ενόψει της παγκόσμιας ημέρα κατά της συγκεκριμένης ασθένειας, θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος του κόμματος.

Πριν ακόμη ξημερώσει άρχισαν να συρρέουν στα γραφεία του κόμματος ώριμες κυρίες για να πιάσουν θέση και να απολαύσουν την παρουσία του. Να του σφίξουν το χέρι και να βγάλουν μια φωτογραφία με φόντο αυτή τη μεγάλη πολιτική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση ζήτησε από τις γυναίκες της ΝΔ να κάνουν μαστογραφία κάθε χρόνο μετά τα σαράντα τους, εννοώντας βέβαια την ηλικία τους. Όπως είπε, η πρόληψη είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την καταπολέμηση της ασθένειας, γι' αυτό υποσχέθηκε, όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση το κόστος των εξετάσεων θα το αναλάβει η πολιτεία. Προς το παρόν, όσες γυναίκες επιθυμούν να εξεταστούν, μπορούν να το κάνουν δωρεάν στα γραφεία του κόμματος, όπου θα υπάρχει μόνιμα ένας γιατρός που θα ψαχουλεύει.



Μάλιστα, μετά την διαρροή της πληροφορίας ό,τι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βοηθήσει ο ίδιος στην εξέταση των γυναικών, άρχισαν να συρρέουν στα γραφεία του κόμματος τραβεστί και τρανσέξουαλ. Οπότε, για να τιμήσει την παρουσία τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε εντολή να βάψουν ροζ την πρόσοψη του κτιρίου που στεγάζει τα γραφεία.

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, με μερικές κυρίες της τέταρτης ηλικίας να του φωνάζουν "ζούμε πρωθυπουργό να σε δούμε". Ο Κυριάκος, φορτισμένος συναισθηματικά δήλωσε ό,τι δεν βρίσκει τα λόγια για να εκφράσει αυτή την αφοσίωση των γυναικών του κόμματος στο πρόσωπό του που του έλεγαν, "είσαι ο καρκίνος μας, εμείς τα βυζιά μας τα έχουμε για σένα και για σένα θα τα κόψουμε".

Μάλιστα, ζήτησε απ' τις γυναίκες να μην αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με προκατάληψη και να μην διστάζουν να εξεταστούν, λέγοντας: "προσέξτε τον εαυτό σας, για εσάς και όλους όσοι σας έχουν ανάγκη". Οπότε, σηκώθηκαν όλες όσες παρευρίσκονταν στην εκδήλωση και περικύκλωσαν τον Κυριάκο προτάσσοντας τα στήθια τους.

Μετά την εκδήλωση για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναχώρησε για το Άγιον Όρος, όπου θα απομονωθεί σε ένα κελί, που του ετοίμασαν οι καλόγεροι κι απ' το οποίο γίνεται η επικοινωνία με τον θεό, ώστε να συνομιλήσει μαζί του και να λάβει τις εντολές για τις πρώτες εκατό μέρες της κυβέρνησης του, τις οποίες θα ανακοινώσει απ' το twitter.

Αν δεν εμφανιστεί ο θεός, θα παραμείνει στο Άγιον Όρος μέχρι να τον βαρεθεί και να του δώσει το πρόγραμμα. Είναι αποφασισμένος να παραμείνει μέχρι τη δευτέρα παρουσία. Βέβαια, η μακροχρόνια παραμονή του εγκυμονεί τον κίνδυνο να προκληθεί σεισμός και να καταρρεύσουν τα μοναστήρια. Οπότε, ελπίζει να λυπηθεί ο θεός τα μοναστήρια και να του δώσει την εντολή να κυβερνήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου