Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

ο Αλλέξης Τσίπρας ανέλαβε τη διαπραγμάτευση με τον Μπομπ ΝτίλανΑπό τον Αλέξη Τσίπρα ζήτησε η επιτροπή των βραβείων Νόμπελ να μεσολαβήσει ώστε ο Αμερικανός τραγουδοποιός Μπομπ Ντίλαν να παραστεί στην τελετή απονομής για να παραλάβει το Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε, χωρίς δεύτερη κουβέντα, να αναλάβει την πρωτοβουλία για να λυθεί η παρεξήγηση μεταξύ της επιτροπής των βραβείων Νόμπελ και του Μπομπ Ντίλαν.

Ένας λόγος που δέχτηκε να διαπραγματευτεί με τον Μπομπ Ντίλαν είναι για να σώσει το κύρος των βραβείων Νόμπελ.

Όπως έσωσε και τις ευρωπαϊκές τράπεζες μετά από σκληρή διαπραγμάτευση. 

Βέβαια, η διαπραγμάτευση με τον Μπομπ Ντίλαν δεν θα είναι το ίδιο σκληρή, διότι όπως αποκάλυψε, όταν ήταν έφηβος ήταν θαυμαστής του Μπομπ Ντίλαν.

Άκουγε τα τραγούδια του και καταλάβαινε το βαθύ τους νόημα, αν και τα αγγλικά του δεν ήταν τελειοποιημένα όπως σήμερα.Τα τραγούδια του Μπομπ Ντίλαν τον σημάδεψαν ως νέο γι' αυτό θέλει να του το ανταποδώσει.

Μάλιστα, η μουσική και οι στοίχοι των τραγουδιών του Μπομπ Ντίλαν διαμόρφωσαν την παρορμητικότητα του χαρακτήρα του, που του έμεινε κουσούρι απ' τα εφηβικά του χρόνια.    

Η παρεξήγηση της επιτροπής με τον Μπομπ Ντίλαν, όπως είπε, ξεκίνησε από μια αυθαιρεσία της επιτροπής.

Την οποία δεν μπορεί να την αποδεχτεί, αλλά δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς.

Οπότε δέχτηκε, αφού γνωρίζει ό,τι είναι ικανός να φέρει θετικό αποτέλεσμα ώστε να σωθούν τα βραβεία.

Η επιτροπή θέλει να βραβεύσει τον Μπομπ Ντίλαν σαν τραγουδοποιό, ενώ ο Μπομπ Ντίλαν θέλει να βραβεύσει η επιτροπή τα ερεθίσματα που ήταν η αφορμή να γραφτούν τα τραγούδια του.

Αυτός είναι ο λόγος που κλήθηκε ο Τσίπρας να γεφυρώσει το χάσμα.

Διότι ο Τσίπρας, ως αριστερός που είναι, γνωρίζει για την βαρύτητα των ερεθισμάτων που διεγείρουν τα συναισθήματα ενός καλλιτέχνη για να φτάσει στο ζενίθ της δημιουργίας του και να αποδώσει την πραγματικότητα, είτε απ' ευθείας, είτε με αλληγορία.

Ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός από αριστερός, και όλα τα άλλα βέβαια, είναι και ειδικός στο να γεφυρώνει χάσματα. Δώσ'του χάσμα να σου γεφυρώσει και δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτε άλλο στη ζωή σου.

Γεφύρωσε το χάσμα μεταξύ του "Συριζα" με τους "πρώην Πασοκ", για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ "Συριζα-πρώην Πασοκ" με τους "Ανελ". 

Τώρα δουλεύει για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ "Συριζα-πρώην Πασοκ- Ανελ" με τον Βασίλη Λεβέντη. Αν και ο Λεβέντης κάνει νάζια προς το παρόν, αλλά κάποτε θα το σκεφτεί Τσίπρας για το καλό της χώρας. 

Μετά τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ "Συριζα-πρώην Πασοκ-Ανελ με τον Βασίλη Λεβέντη", ο Τσίπρας σκοπεύει να γεφυρώσει και το χάσμα με τα γκρουπούσκουλα "Πασοκ" και "Ποτάμι" και στη συνέχεια με την "ΝΔ" και την υπόλοιπη δεξιά. 

Όταν το πετύχει, ελπίζει να τον γράψει η ιστορία ως τον γεφυροποιό που ένωσε όλες τις φιλοευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις της χώρας κάτω από μια γέφυρα από την οποία περνούν οι Γερμανοί για να εκσυγχρονίσουν τη χώρα. 

Εκτός, βέβαια, από την Αριστερά. Εκεί τα βρίσκει μπαστούνια. Η αριστερά, έχει φάει στη μάπα γεφυροποιούς και γέφυρες. 

Μάλιστα, ανατινάζει τις γέφυρες όταν είναι να περάσουν οι Γερμανοί. 

Βέβαια, αυτά συνέβαιναν παλιά. Τώρα είναι η περίοδος της χειμερίας νάρκης. 

Αν καταφέρει να πείσει τον Μπομπ Ντίλαν να παραλάβει το βραβείο του ελπίζει ό,τι θα έχει ένα τρανταχτό επιχείρημα, ώστε να ψηφίσουν οι Έλληνες στις επόμενες εκλογές αυτόν και όχι τον άμουσο και άτεχνο αντίπαλό του, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο Αλέξης Τσίπρας καλεί συνεχώς στο τηλέφωνο τον Μπομπ Ντίλαν, αλλά του απαντάει ο αυτόματος τηλεφωνητής.

Ελπίζει κάποια στιγμή να του απαντήσει ο Αμερικανός τραγουδοποιός και να καταφέρει να τον πείσει. Βέβαια, αφού διαπραγματευτεί μαζί του.

Όπως κατάφερε να πείσει την Μέρκελ και τον Σόϊμπλε να του μειώσουν το χρέος.

Στον αυτόματο τηλεφωνητή αφήνει συνεχώς το ίδιο μήνυμα: " Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. m. Rprime Minister GR".

Ο Μπομπ Ντίλαν, που ακούει όλα τα τηλεφωνικά μηνύματα, όταν άκουσε το μήνυμα του Τσίπρα, υποψιάστηκε ό,τι είναι δάκτυλος της Μέρκελ.

Αφού γνωρίζει ό,τι κράτος με τo όνομα Ελλάδα δεν υπάρχει από τότε που έγινε γερμανική αποικία.

Ούτε πρωθυπουργός υπάρχει, αφού κουμάντο κάνουν οι Γερμανοί του Σόϊμπλε.

Μόνο μια κλίκα προσκυνημένων υπάρχει που έχει για αρχηγό της ένα γιουσουφάκι.

Μάλιστα, σκέφτεται να γράψει κι ένα τραγούδι για το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου