Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ο κ. Τσίπρας θα καταργήσει τον όρο του μνημονίου που επιβάλει στους Έλληνες να φοράνε πλαστικά γάντια






by aristero mpatzaki


Με μια λακωνική ανακοίνωση η Γερμανική πρεσβεία προσπάθησε να βάλει τέλος στο σίριαλ του επεισοδίου που έλαβε χώρα κατά τη συνάντηση Τσίπρα - Γκάμπριελ στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ μέλους της συνοδείας του Γερμανού αντικαγκελαρίου και Έλληνα φωτορεπόρτερ.

Ήταν μια ατυχής στιγμή για τις σχέσεις εμπιστοσύνης που οικοδομούνται μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Γερμανικής Καγκελαρίας, ειδικότερα αυτή την περίοδο των αποκρατικοποιήσεων. Ήταν μια παρεξήγηση. Οι Γερμανοί αγαπούν τους Έλληνες, ακόμη και τους βρομιάρηδες, διότι αγαπούν την Ελλάδα.

Κύκλοι της Πρεσβείας ανέφεραν ό,τι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας δεν ισχύουν. Αφ' ενός μεν διότι ο φωτορεπόρτερ, όπως ο ίδιος δήλωσε, δεν γνωρίζει τη γερμανική γλώσσα και επομένως δεν ήταν σε θέση να κατανοήσει τι ακριβώς του είπε ο κ. Πέτερ Ραμσάουερ και αφετέρου, ο κ. Πέτερ Ραμσάουερ δεν θα του μιλούσε ποτέ στην αγγλική γλώσσα διότι ως γνωστόν η Μεγάλη Βρετανία δεν αποτελεί πλέον μέλος της ΕΕ και η γλώσσα της δεν ομιλείται από τους Ευρωπαίους πολιτικούς, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται με τα ισχύοντα.

Όσον αφορά τη συγνώμη που λέγεται ό,τι ζήτησε ο ίδιος ο αντικαγκελάριος αμέσως μετά το συμβάν από τον Έλληνα φωτορεπόρτερ λέγοντας του: Καλά του έκανες. Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα του έκανα, διότι είναι σπασταρχίδης, αλλά και στην απάντηση του όταν ο δυστυχής φωτορεπόρτερ με πολύ παράπονο του είπε: Μα εγώ δεν του έκανα τίποτε, οπότε ο αντικαγκελάριος του είπε: Δεν πειράζει και να του έκανες το ίδιο θα σου έλεγα, διότι είναι και πολύ μαλάκας, οι ίδιοι κύκλοι της Πρεσβείας αναφέρουν ό,τι ουδέποτε ο αντικαγκελάριος θα στρέφονταν εναντίον Γερμανού και δη πολιτικού.  

Αλλά απ' ότι φαίνεται το θέμα δεν έκλεισε διότι συνέχεια στο σίριαλ έδωσε ο ίδιος ο Βαυαρός Χριστιανοκοινωνιστής Πέτερ Ραμσάουερ από τη Γερμανία όπου βρίσκεται μετά την επίσκεψη του στη χώρα μας μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook. Μάλιστα, κατηγόρησε τον Έλληνα φωτορεπόρτερ για σεξουαλική παρενόχληση, ζητώντας και τα ρέστα. Για του λόγου το αληθές κατέβασε το παντελόνι του ενώπιον Γερμανών δημοσιογράφων και έδειξε τα οπίσθια του επιδεικνύοντας έναν μώλωπα που όπως εξήγησε προέρχεται από ζούληγμα.  

Ο Έλληνας φωτορεπόρτερ μετά από αυτήν την εξέλιξη και προκειμένου να μην σπιλωθεί η υπόληψη του αναγκάστηκε να απαντήσει στον επιδειξία Γερμανό λέγοντας: Τι να έκανα! Μου έχωσε τον κώλο του μέσα στα μούτρα. Για ποιον με πέρασε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου