Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

μη μου την παρενόχληση τάραττε



by aristero mpatzaki 


Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος από το σκάνδαλο με τις σεξουαλικές επιθέσεις την παραμονή της πρωτοχρονιάς σε πολλές πόλεις της Γερμανίας, της Ελβετίας και της Φινλανδίας. Πολλοί που έζησαν τον εφιάλτη με τις παρενοχλήσεις και τους βιασμούς κατήγγειλαν τις αστυνομικές αρχές για παροιμιώδη αδιαφορία.

Μάλιστα, γίνεται λόγος ό,τι οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τον εφιάλτη που ζούσαν όσοι συγκεντρώθηκαν στις πλατείες για να απολαύσουν το υπερθέαμα με τα πυροτεχνήματα την ώρα που έμπαινε η νέα χρονιά με τα χέρια στις τσέπες, οι οποίες ήταν τρύπιες.

Μας άγγιζαν ταυτόχρονα σε όλα τα σημεία του σώματος, με ιδιαίτερη προτίμηση ανάμεσα στα σκέλη πολλές γυναίκες με μελαψό δέρμα που είχαν διεισδύσει στο πλήθος, κατήγγειλαν εκατοντάδες άνδρες στις αστυνομικές αρχές. Μας έχωναν τα βυζιά στα μούτρα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανασάνουμε.

Κάποιοι εξ αυτών έδειξαν και τα video που τράβηξαν με το κινητό τους όπου φαίνονται οι μελαψές γυναίκες να τους τραβάνε απ' τα παπάρια πίσω από τους θάμνους για να τους βιάσουν. Άλλοι δε, έδειχναν τα σχισμένα μποξεράκια τους και μερικοί το κραγιόν απάνω στο καυλί τους.    

Κάποιος αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι αποκάλυψε ό,τι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο απ' τις μελαψές γυναίκες ώστε να γκαστρωθούν για να αποκτήσουν δικαίωμα παραμονής, αλλά και να μαγαρίσουν τον ντόπιο πληθυσμό. Όμως, αυτό δεν θα τους περάσει, ξεκαθάρισε. Την επόμενη φορά θα έχουμε μαζί μας τα αντισυλληπτικά χάπια.   



Τα περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας, όπως αναφέρονται και στις εκθέσεις των αστυνομικών αρχών, ποικίλουν μεταξύ τους, αλλά γενικά, όλα κάνουν λόγο για την αηδία που ένιωσαν όλοι οι άντρες που έπεσαν θύματα παρενόχλησης, ή και βιασμού. 

Κάποιος απ' τους παθόντες, όπως αναφέρει αστυνομική πηγή, ακούστηκε να φωνάζει σε μια μελαψή γυναίκα που τον κυνηγούσε και προσπαθούσε να τον βιάσει: "Τι πας να κάνεις μωρή! Μουρλή είσαι!" 

Ένας άλλος ικέτευε γονατιστός μια νταρντάνα κοντά στα δυο μέτρα και της έλεγε: "Σε παρακαλώ, μην μου το κάνεις αυτό. Κρατάω την παρθενιά μου γι' αυτήν που θα ερωτευτώ." Αλλά αυτή ήταν ανένδοτη. Του πέταξε τα μάτια έξω. 

Ένας τρίτος, όταν ρωτήθηκε πως ένιωσε απάντησε : 'Τι να σας πως, πρώτη φορά μου έτυχε αυτό το πράγμα. Αλλά... εντάξει, δεν ήταν και άσχημα."

Και ένας τέταρτος μπήκε τρέχοντας στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου γεμάτος αίματα κρατώντας στα χέρια του τ' αρχίδια. 

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε η Δήμαρχος της Κολωνίας έδωσε οδηγίες στους άντρες ώστε να μην ξαναπέσουν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού από μελαψές γυναίκες. 

Θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί. Να έχετε ένα καθρεφτάκι πάνω στον ώμο για να βλέπεται πίσω σας, μήπως σας ακολουθεί καμιά μελαψή γυναίκα. 

Εν ανάγκη να αφήνετε το πράμα σας στο σπίτι. Αυτό είναι το καλύτερο. 'Έτσι θα είσαστε σίγουροι ό,τι δεν θα σας το κλέψει κάποια μελαψή γυναίκα.   

Ήδη, αρκετοί που για διάφορους λόγους δεν βρέθηκαν στις πλατείες για να απολαύσουν τα πυροτεχνήματα το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς, συγκρότησαν σύλλογο ο οποίος θα διεκδικήσει να γιορτάζεται η πρωτοχρονιά πιο συχνά. Κάθε πρώτη του μήνα.  

2 σχόλια:

  1. Δεν έχω καταλάβει το πνεύμα του άρθρου. Θέλει να ειρωνευτεί το γεγονός ή τις ίδιες τις γυναίκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σίγουρα για ειρωνεία πρόκειται, σίγουρα όχι για τις γυναίκες, σίγουρα ναι για τον προβοκατόρικο χαρακτήρα και την έκταση που πήρε ένα απλό περιστατικό, σίγουρα μικρότερο απ' τα ανάλογα που δημιουργούν οι μη έχοντες σκουρόχρωμο δέρμα (να θυμηθούμε ανάλογα περιστατικά τους καλοκαιρινούς μήνες στα νησιά;)
      πάντως σ' ευχαριστώ για την ερώτηση και ελπίζω να το έλαβαν οι γυναίκες ως ειρωνεία

      Διαγραφή