Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ο κ. Λεβέντης αποκάλυψε ό,τι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι η κ. Γεννηματά αλλά ο κ. Τσίπρας



by aristero mpatzaki

Μετά την τελευταία δήλωση του προέδρου της "Ένωσης Κεντρώων" κ. Βασίλη Λεβέντη σύμφωνα με την οποία κ. Τσίπρας δεν είναι αριστερός αλλά είναι πασόκος και μάλιστα πρασινοφρουρός, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε φραστικά στον κ. Λεβέντη αποκαλώντας τον φαφλατά και ανιστόρητο και του ζήτησε να ανακαλέσει.

Η κ. Γεννηματά έδωσε στη δημοσιότητα τις λίστες των μελών του κόμματος της στις οποίες δεν εμφανίζεται το όνομα του κ. Τσίπρα και ως εκ τούτου, όπως είπε η ίδια, ο κ. Τσίπρας δεν υπήρξε ποτέ μέλος του ΠΑΣΟΚ. Διότι, αν ήταν πασόκος θα το γνώριζε η ίδια και όχι ο κ. Λεβέντης, αφού τα μέλη του ΠΑΣΟΚ γνωρίζονται μεταξύ τους στενά. Μάλιστα, για να μην χαθούν, δημιούργησαν μεταξύ τους κουμπαριές ώστε να συναντιόνται σε γάμους και μνημόσυνα και να τα λένε κάπου-κάπου.

Διευκρινίζοντας η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ό,τι αν ο κ. Τσίπρας ήταν πασόκος τότε κυβέρνηση θα ήταν το ΠΑΣΟΚ και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ και επομένως, η κ. Γεννηματά, ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα ήταν αυτή πρωθυπουργός και όχι ο κ. Τσίπρας, αφού, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος πρωθυπουργός γίνεται ο/η πρόεδρος και όχι κάποιο από τα μέλη του. Κι αυτό, δεν αλλάζει ακόμη κι αν διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ. Πάντα πρωθυπουργός θα γίνεται ο/η πρόεδρος του κόμματος. Γι' αυτό και η κ. Γεννηματά αισθάνεται ως πρωθυπουργός εν αναμονή, μέχρι να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ.



Άρα, συμπέρανε η κ. Γεννηματά, ή ο κ. Λεβέντης έχασε κάθε επαφή με την πραγματικότητα, ή, η πραγματικότητα έχασε κάθε επαφή με τον κ. Λεβέντη, γιατί, όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ είναι ένα, ενιαίο και αδιαίρετο. Ειδικά τώρα που έχει πρόεδρο την ίδια. Είναι ενωμένο και δυνατό. Αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα και όχι όσα κακόβουλα λέει στα κανάλια της διαπλοκής ο κ. Λεβέντης.

Βέβαια, ο κ. Λεβέντης, διευκρινίζοντας με τη σειρά του, είπε, ό,τι γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι η πραγματικότητα και πως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα, ενιαίο και αδιαίρετο, αφού, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απορρόφησε το ΠΑΣΟΚ, αλλά το ΠΑΣΟΚ απορρόφησε τον ΣΥΡΙΖΑ. Με αποτέλεσμα, να έχουμε δυο ΠΑΣΟΚ. Ένα που κυβερνάει και ένα που αντιπολιτεύεται. Ένα με πρόεδρο την κ. Γεννηματά και ένα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα καμουφλαρισμένο με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τη διευκρίνηση του κ. Λεβέντη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να καλέσει τον κ. Τσίπρα για να ξεκαθαρίσει αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καμουφλαρισμένο ΠΑΣΟΚ και αν σκοπεύει να ξανα-απορροφηθεί απ' το υπόλοιπον ΠΑΣΟΚ. Διότι, σ' αυτήν την περίπτωση η κ. Γεννηματά την έχει σίγουρη την πρωθυπουργία, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος.


* Το κείμενο αυτό είναι φανταστικό και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Μέχρι της αποδείξεως του αντιθέτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου