Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

κυκλοφορούν αναμεσά μας...




Τα μάθατε τα νέα;

– Ο Σαμαράς οργάνωσε την υποταγή στο τρίτο μνημόνιο, σε πλήρη συνεννόηση με τον Βενιζέλο, προκειμένου να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη και να ψηφίσει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα για να εξαγριωθούν οι δανειστές-δυνάστες και να μας κλείσουν τις τράπεζες.

– Η αστυνομία δεν συνέλαβε τους δράστες του ΟΧΙ, επειδή είχε αυτή την εντολή άνωθεν - πιθανότατα απ' τη Χρυσή Αυγή - και όχι επειδή το Μαξίμου είχε αποφασίσει: είτε ψηφιστεί το ΝΑΙ είτε το ΟΧΙ, ΝΑΙ θα πούμε.

– Οι τραμπουκισμοί του χερ Σόϊμπλε και οι εκβιασμοί στον Τσίπρα ήταν η άλλη όψη του κινήματος της πλατείας, που απέτρεψε το cuccess story. 

– Ο Λαφαζάνης ήταν βαλτός από τον Σόϊμπλε να προκαλέσει μείζον κυβερνητικό πρόβλημα, για να στείλει μήνυμα ό,τι η αριστερή κωλοτούμπα είναι θεαματικότερη και αποδοτικότερη.



– Αν ο πρωθυπουργός αποπέμψει τώρα το Νίκο Φίλη (για τις δικαιολογημένες αντιδράσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., που προκάλεσαν οι σκανδαλωδώς αδικαιολόγητες δηλώσεις του για τη γενοκτονία των ποντίων, δεν θα είναι η αναγνώριση στο ατόπημα ολκής που υπέπεσε ο Φίλης - Με μερικά πράγματα δεν παίζουν....), θα είναι η επιβεβαίωση της ενδοτικότητας. 
 
– Ο Γιάννης Πανούσης είναι εντεταλμένος της Ζωής και του Βαρουφάκη προκειμένου να τους διευκολύνει να στρέψουν τους +53 εναντίον του πρωθυπουργού, για να μην περάσουν τα προαπαιτούμενα και να πέσει η κυβέρνηση... Με αντάλλαγμα να σταματήσουν οι απειλές για τη ζωή του.

– Ο Νίκος Παππάς τα έχει βρει πάνω από το τραπέζι με τη διαπλοκή, γι αυτό και οι καναλάρχες δεν κάνουν φασαρία. Γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν. Και πληρώνουν. Στην ώρα τους... 

– Μια ακόμη προφητεία της Οσίας Κατερίνας. (Η ευταξία της διαπλοκής απειλείται για πρώτη φορά και το σύστημα είναι αποφασισμένο να παλέψει μέχρις εσχάτων. Διαμορφώνει την ατζέντα με υποψίες και διαρροές, αντλεί "πληροφορίες" και υλικό από πρώην εχθρούς και νυν συμμάχους, παραποιεί γεγονότα, προειδοποιεί, εκβιάζει και απειλεί με κάθε τρόπο ό,τι στον πόλεμο με την κυβέρνηση θα είναι αμείλικτο… - Και ξαφνικά βρέχει ευαισθησία).

Τρολιές είπατε; Μπίνγκο... Κερδίσατε… Δεν είναι θέσεις, αναλύσεις, "πληροφορίες" και απόψεις μιας μικρής, πλην εξαιρετικά βορβορώδους, κατηγορίας που φύεται παντού… Από τσαντίρια μέχρι sites "αποκαλύψεων", παντός τύπου και παντός καιρού…

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας όλοι αυτοί, φορείς του πολιτικού και παραπολιτικού aids, που μολύνει το ανοσοποιητικό σύστημα της κοινωνίας με τον ιό της φαιδρότητας…

Θα ήταν μόνον γραφικοί, εάν δεν ήταν τόσο χυδαίοι και επικίνδυνοι …




Υ.Γ. Ξέρω, ξέρω να μην ξεχάσω να πατήσω το καζανάκι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου