Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ο Γιάννης Πανούσης συμμετείχε στην απεργία κατά του Κράτους (και Παρακράτους)




Στην γενική απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ συμμετείχε και ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ο οποίος, απεργούσε ενάντια στο Κράτος (και Παρακράτος). Όμως, δεν αισθανόταν μόνος σ' αυτόν τον αγώνα. Μαζί του απεργούσαν και οι αριστεροί του τίποτα που είναι ενάντιοι στο ενάντιο Κράτος (και Παρακράτος) του Γιάννη Πανούση.

Τελικά, όλοι έχουν για αντίπαλο ένα Κράτος (και Παρακράτος). Με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά Κράτη (και Παρακράτη). Αλλά το Κράτος (και Παρακράτος) που έχει απέναντι του ο Γιάννης είναι των αριστερών του τίποτα (και των δικών τους). Γι αυτό και ο Γιάννης Πανούσης συμμετείχε στην πορεία ως αντικαθεστωτικός.

Παρόλα αυτά δεν συνελήφθη απ' τους καθεστωτικούς. Ούτε απ' τους αντικαθεστωτικούς είχε συλληφθεί όταν ήταν καθεστωτικός. Γιατί, ο Γιάννης Πανούσης δεν είναι ούτε με το Κράτος ούτε με το Παρακράτος. Είναι αντικαθεστωτικός στους καθεστωτικούς και καθεστωτικός στους αντικαθεστωτικούς.

Είναι λίγο απ' όλα και μέσα σε όλα. Ανάλογα κατά που φυσάει.



Ο Γιάννης Πανούσης που δεν ήταν ποτέ "χρήσιμος ηλίθιος" (κατά Λένιν), έγινε "χρήσιμος ηλίθιος" (κατά Τσίπρα) μέχρι να καταλήξει "άχρηστος ηλίθιος" (κατά Τσίπρα). Γι' αυτό και στην πορεία δεν ήταν με το μπλοκ των "χρήσιμων ηλίθιων" (κατά Τσίπρα) αλλά με το άλλο, των "άχρηστων ηλίθιων" (κατά Τσίπρα).

Η διαφορά των "χρήσιμων ηλίθιων" (κατά Τσίπρα) με τους "χρήσιμους ηλίθιους" (κατά Λένιν) είναι ό,τι οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" (κατά Τσίπρα) έγιναν υπουργοί μέχρι να γίνουν "άχρηστοι ηλίθιοι" (κατά Τσίπρα), ενώ οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" (κατά Λένιν) παρέμειναν γενικά "ηλίθιοι".

Μετά το τέλος της πορείας ο Γιάννης Πανούσης δήλωσε στους δημοσιογράφους ό,τι οι άντρες δεν κλαίνε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου