Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

πες πες όλο και κάτι θα μείνει (τύφλα να'χει ο Γκέμπελς)

Ενώ τον φωτογράφιζα σε προσωπικές στιγμές χωρίς να του ζητήσω την άδεια


Η ιστοσελίδα του "Μπούλη" (ελάλησα, Μπούλης=κομιστής) μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με την αποκάλυψη για τα 16.000 ευρώ που κοστίζουν στους Έλληνες φορολογούμενους τα δίδακτρα των ιδιωτικών σχολίων στα οποία στέλνει τα δυο παιδιά του ο πρώην πρωθυπουργός, γράφει και δεύτερη δημοσιογραφική επιτυχία αποκαλύπτοντας τα 8.000 ευρώ που κοστίζουν τα δίδακτρα και επιβαρύνεται η ιστοσελίδα και η "εφημερίδα" του "Μπούλη", για το ένα παιδί του συνεργάτη φωτορεπόρτερ "Βασίλη Κουτρουμάνου", ο οποίος στέλνει στο ίδιο ακριβό σχολείο με τον πρώην πρωθυπουργό το παιδί του.      

Και εδώ προκύπτει το εξής εύλογο ερώτημα (χρησιμοποιώ την ίδια μέθοδο με τον αρθρογράφο ειδικών αποστολών που ακούει στο όνομα "Φρίξος -έφριξα- Δρακοντίδης" και είναι ο ίδιος που δημιούργησε το επεισόδιο στην Αίγινα με τον πρώην υπουργό Βαρουφάκη): 

Πως και κυκλοφόρησε πρώτα στην ιστοσελίδα του "Μπούλη" το εξώδικο της σχολής ΧΙΛ κατά του φωτορεπόρτερ; 

Στο οποίο επικαλείται η διοίκηση της σχολής το απαράδεκτο και ηθικά αδικαιολόγητο της ενέργειας να φωτογραφίσει τους παρευρισκόμενους στον προαύλιο χώρο της σχολής, χωρίς την ρητή συναίνεση της και διαμαρτύρεται έντονα για την συμπεριφορά του να δημοσιεύσει τις εικόνες που πήρε σε ιδιωτικό χώρο με την επαγγελματική του μηχανή;  

Η απάντηση εξ ίσου εύλογη με την ερώτηση


Όπως ακριβώς δημοσίευσε πρώτη η ιστοσελίδα του "Μπούλη" τις φωτογραφίες από την έναρξη της σχολικής χρονιάς στις οποίες εμφανίζεται η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού.

Τίποτε δεν είναι συμπτωματικό και ένας έμπειρος φωτορεπόρτερ δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. 

Και ένας Μπούλης της "δημοσιογραφίας" να πέσει κάτω η ευκαιρία.    

Ο φωτορεπόρτερ με μερικές φωτογραφίες εξασφάλισε τα δίδακτρα της χρονιάς και ο "Μπούλης", ένα θέμα που θα παίζει για αρκετές μέρες και θα επανακάμπτει όποτε κρίνεται σκόπιμο, σε εφημερίδα και ιστοσελίδα, και θα το πουλάει σε όποιον θέλει να το αγοράσει. Με το κομμάτι. Ήδη το σίριαλ έχει γράψει τέσσερα επεισόδια.

Ο "Φρίξος -έφριξα- Δρακοντίδης", προκειμένου να μην "καεί" το χαρτί "φωτορεπόρτερ" μετά το εξώδικο της σχολής ΧΙΛ και αποκαλυφθούν τα κίνητρα της αμερόληπτης δημοσιογραφίας του αναλαμβάνει συνήγορος υπεράσπισης αναρωτώμενος πανηλιθίως τρόπο τινά:

"Νομίζουν ό,τι ο μπαμπάς τράβηξε τις φωτογραφίες, ενώ στο προαύλιο όλοι οι γονείς τραβούσαν φωτογραφίες τα παιδιά τους, με τα κινητά τους και τις προσωπικές φωτογραφικές μηχανές τους".

Μόνο που οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα του Μπούλη δείχνουν τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού. Αυτό ήταν το θέμα που απασχόλησε και συνέλαβε ο φωτορεπόρτερ. 

Κάποια θέματα είναι παραγωγικά και κάποια άλλα αντιπαραγωγικά. Όπως να φωτογραφίζει κανείς τον Μπούλη. Εκτός κι αν γίνεται για τη σύγκριση "πόσο σκατό μπορεί να χωράει ένας μπόγος".       
(έχω κάποια μόνιμη αλλεργία με τον Μπούλη, όταν με πιάνει ξύνομαι και βγαίνει "χολή") 



2 σχόλια:

  1. Απορώ γιατί αποκαλείς μπούλη ένα άτομο που έχει σπιλώσει ουκ ολίγες υπολήψεις κι έχει κλέψει ουκ ολίγα εκατομμύρια (προϊόντα εκβιασμών υποθέτω) Το θέμα είναι ότι κάτι τέτοια λαμόγια, όχι μόνο βρίσκονται έξω από τα σίδερα, αλλά εξακολουθούν να αποκτούν κι άλλα χρήματα, με τις ίδιες ακριβώς μεθόδους.. Αηδιαστικό υποκείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετο, αλλά να συμπληρώσω ότι είναι πολύ ωραία η ανακαίνιση. Το φόντο είναι πανέμορφο.

      Διαγραφή