Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

κάτω τις μούντζες απ' την Φωτίου



Η αναπληρώτρια υπουργός κ. Θεανώ Φωτίου μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου έχει καλεσμένους όλους τους συναδέλφους της σε γεύμα εργασίας, δείχνοντας στην πράξη ό,τι πρώτο μέλημά της είναι η αλληλεγγύη, γι' αυτό και της εμπιστεύτηκε ο πρωθυπουργός το υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Πριν το τραπέζωμα θα τους κάνει διάλεξη περί κοινωνικής αλληλεγγύης για να εντρυφήσουν στο μυστικό της αλληλεγγύης. Που γνωρίζει μόνον η κ. Φωτίου. Ώστε, να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία ό,τι είναι πολιτικά, και σε 
εγκληματικό βαθμό, αφελής.

Μάλιστα, όποιος δεν εμπεδώσει το μάθημα προτίθεται να του κάνει ιδιαίτερο φροντιστήριο. Ώστε να γίνει σαν την κ. Φωτίου. Πολιτικά, και σε εγκληματικό βαθμό, καταρτισμένος.

Η κ. Θεανώ Φωτίου για το μενού, μαγείρεψε γεμιστά. Γιατί πόσα μακαρόνια μπορείς να φας;

Μάλιστα, τα μαγείρεψε με τη συνταγή της μαμάς της, που όπως αποκάλυψε, ονομάζεται "με το τίποτε τρώει μια οικογένεια".


Την οποία, η μαμά της, την έμαθε από τη δικιά της μαμά, η οποία με τη σειρά της την έμαθε από τη δική της μαμά.

Δηλαδή, οι συνάδελφοί της υπουργοί θα δείξουν την αλληλεγγύη τους τρώγοντας γεμιστά με συνταγή που ήταν "επινόηση" της προγιαγιάς της και έθρεψε όλο το σόϊ "Φωτίου". Μάλιστα σε πολύ δυσκολότερα χρόνια από τα σημερινά.

Σήμερα η κ. Φωτίου προσφέρει τη συνταγή σε όλους τους Έλληνες και κυρίως στις συζύγους των υπουργών, όπως και στους συζύγους των υπουργών, διότι κάποιος πρέπει να μαγειρεύει στο σπίτι, ώστε "να οικονομούν, να φροντίζουν, να νοικοκυρεύουν".

Μάλιστα, δείχνοντας την αλληλεγγύη του ο κ. Καμίνης σκοπεύει να κόψει όλα τα δέντρα από τις πλατείες, τα πάρκα και τα πεζοδρόμια και να φυτέψει πιπεριές και ντοματιές για να συνδράμει και αυτός στο έργο της κ. Φωτίου.

Πλην όμως, ο νέος υπουργός γεωργικής ανάπτυξης, που είναι άρτια πολικά και σε εγκληματικό βαθμό καταρτισμένος, και δεν είναι πολιτικά αφελής, αφού μετά από βουλευτής έγινε και υπουργός, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για το κόψιμο των δέντρων, καθώς είπε ό,τι μπορούν να μπολιαστούν.

Και τα πεύκα να μην βγάζουν κουκουνάρια αλλά πιπεριές, όπως και οι νεραντζιές, αν μπολιαστούν, να βγάζουν αντί για νεράντζια, ντομάτες. Συνδράμοντας κι αυτός στο έργο της κ. Φωτίου.

Έτσι, θα εξασφαλιστούν τα υλικά για τα γεμιστά μαζί με το ρύζι "μόνο για Έλληνες" που θα προσφέρουν με τα ίδια τους τα χεράκια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής φωνάζοντας, "Όλοι μαζί μπορούμε, να φάμε γεμιστά".

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός, που κατενθουσιάστηκε από την πρωτοβουλία της κ. Φωτίου και την πολιτική της αρτιότητα, σκέφτεται να προτείνει, μια μέρα του χρόνου να ονομαστεί σε "ημέρα Φωτίου", κατά την οποία όλοι οι Έλληνες θα τρώνε μακαρόνια, γιατί τον υπόλοιπο χρόνο θα τρώνε γεμιστά "Φωτίου".

1 σχόλιο: