Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ο Σταύρος Θεοδωράκης ψάχνει στο μετεωρολογικό δελτίο να δει πότε θα βρέξει εκλογές






Ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την κατάθεση μομφής προς την Πρόεδρο της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, διότι αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον πρωθυπουργό, όπως είπε, και θέλει να τον προστατεύσει, σκέφτεται πολύ σοβαρά να επισκεφτεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να του ζητήσει να προκηρύξει εκλογές, διότι, δεν πάει άλλο. 

Μάλιστα, όπως είπε, αν δεν δεχτεί το αίτημά του ο κ. Πρόεδρος, θα του υποβάλει μομφή, ώστε, να ακυρωθεί η εκλογή του και να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές, τις οποίες, αυτή τη φορά, σκέφτεται πολύ σοβαρά να τις κερδίσει και να αναγκάσει τον Συ.Ριζ.Α. να κάνει κυβέρνηση μαζί του, διότι, δεν πάει άλλο, όπως είπε. 

Κι αν παρ'ελπίδα απορριφθεί η πρόταση μομφής, τότε θα κάνει εκλογές μόνος του για να τις κερδίσει, και διότι, ο Σταύρος Θεοδωράκης υποσχέθηκε να υπογράψει ο ίδιος τη συμφωνία αν δεν δεχτεί να την υπογράψει κανένας άλλος, γιατί, όπως είπε, δεν πάει άλλο.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα γενικότερα με τους προέδρους. 


Αρκετά με τις λαθεμένες επιλογές του προέδρου της κυβέρνησης και πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, φέρεται να είπε σε έγκριτο δημοσιογράφο, έγκυρης πολιτικής εφημερίδας. 

Πρέπει να σταματήσουν να γίνονται τα ίδια λάθη από την ομάδα διαπραγμάτευσης του Συ.Ριζ.Α. και ειδικότερα από τον κ. Βαρουφάκη, ο οποίος σημειωτέον δεν είναι πρόεδρος, είναι όμως ο υπεύθυνος για το άγχος που δημιουργεί στους Ευρωπαίους εταίρους μας και τους δανειστές μας, γεγονός που ενδέχεται να είναι ο πιθανότερος λόγος, να τους πέφτει η διάθεση, όταν θέλουν να το κάνουν. 

Ενώ υπάρχουν, άλλοι, πολύ καλύτεροι και καταλληλότεροι για να διαπραγματευτούν, όπως ο Χάρης ο Θεοχάρης, ο Γρηγόρης ο Ψαριανός και ο Σπύρος ο Λυκούδης, οι οποίοι δεν πρόκειται, ούτε κατά διάνοια, να σκεφτούν να δημιουργήσουν άγχος στους δανειστές μας, ώστε να μπορούν κι αυτοί να το κάνουν ελεύθερα, όπως ακριβώς και  οι Έλληνες. 

Όπως είπε, τα στελέχη του κόμματος του, διαθέτουν τεράστια εμπειρία και είναι έτοιμοι περιμένοντας στα pits να ξεχυθούν στην πίστα των διαπραγματεύσεων, ώστε επί τέλους, να τελειώσει το μαρτύριο των δανειστών μας και να πάει και η κ. Μέρκελ, ήρεμη, στις καλοκαιρινές διακοπές της, διότι, θα είναι κρίμα απ' το θεό, να σκέφτεται στις διακοπές της του μαλάκες Έλληνες. 

Μάλιστα όπως είπε, θα πρέπει ο πρωθυπουργός να μηδενίσει το κοντέρ και να ξεκινήσει με μια επαναστατική κυβέρνηση ρεαλιστών. 

Διότι οι ρεαλιστές, όπως ο Χάρης ο Θεοχάρης, ο Γρηγόρης ο Ψαριανός και ο Σπύρος ο Λυκούδης, είναι έτοιμοι να επαναστατήσουν προκειμένου να κυβερνήσουν. 

Και, διότι, οι ρεαλιστές που είναι επαναστάτες και οι επαναστάτες που είναι ρεαλιστές, δεν μπορούν να ζήσουν ούτε μέρα χωρίς ρεαλισμό και χωρίς να επαναστατούν και, γιατί δεν πάει άλλο, όπως είπε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου