Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ο Αντώνης Σαμαράς λιποθύμησε μπροστά στην οθόνη



Ο Αντώνης Σαμαράς βούρκωσε από συγκίνηση όταν είδε τον Αλέξη Τσίπρα να περπατάει πάνω στο κόκκινο χαλί έχοντας δίπλα του την Αγγέλα Μέρκελ. 

Μάλιστα, ακούστηκε να λέει, ανάμεσα σε αναφιλητά, ότι αν δεν ήταν αυτός, ούτε στον ύπνο του δεν θα πατούσε κόκκινο χαλί ο Αλέξης Τσίπρας. Κι αυτό πρέπει, αναμφίβολα, να του το αναγνωρίσουμε. 


Όπως και το να λέει ό,τι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει το δικαίωμα να οικειοποιείται τα δικά του επιτεύγματα, διότι αυτά ανήκουν αποκλειστικά στον ίδιο και στην δική του κυβέρνηση. Όπως ο γάϊδαρος ανήκει στ' αφεντικό του.

Μάλιστα, ο Αντώνης Σαμαράς, για να γίνει πιο σαφής, είπε ό,τι όταν ο Αλέξης Τσίπρας πήγαινε στο Βερολίνο, αυτός γύριζε. 


Μπορεί να γύριζε καταϊδρωμένος και κατουρημένος, αλλά γύριζε περήφανος. Διότι είχε φέρει σε πέρας την αποστολή του.


     
Αντίθετα με τον Αλέξη Τσίπρα που δεν ίδρωσε, ούτε το αυτί του, όταν αντίκρισε το δάχτυλο της Αγγέλας Μέρκελ, αυτοπροσώπως.

Ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται πολύ σοβαρά τώρα που ο Αλέξης Τσίπρας τα βρήκε με την Αγγέλα Μέρκελ, να τα χαλάσει αυτός, και να το γυρίσει σε αντιμνημονιακός. 

Άλλωστε, ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο, δεν ψήφισε όμως το πρώτο. Οπότε, στα μνημόνια είναι ένα-ένα. Είναι ισοπαλία.

Στο τρίτο μνημόνιο ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει την ανατροπή και θα φέρει τα μνημόνια ένα-δυο. Έστειλε, μάλιστα, μήνυμα στους στοιχιματζήδες να κάνουν το διπλό φαβορί για να μην χάσουν τα λεφτά τους. 


Αν, παρ' ελπίδα, δεν υπάρξει τρίτο μνημόνιο, τότε θα ζητήσει απ' τον Γεωργιάδη να γράψει ένα, γιατί αυτός ξέρει να διαβάζει, ενώ κάποιοι άλλοι δεν γνωρίζουν ανάγνωση, και να το φέρει στη Βουλή για ψήφιση.

Οπότε, θα αρνηθεί να το ψηφίσει ο Αντώνης Σαμαράς για να στείλει μήνυμα στην Αγγέλα Μέρκελ ό,τι ενώ αυτός ήταν πρόθυμος να ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο, αυτή δέχτηκε να περπατήσει ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς εκεί όπου είχε περπατήσει αυτός.

Ο Αντώνης Σαμαράς νοιώθει πάρα μα πάρα πολύ πικραμένος από την Αγγέλα Μέρκελ, γιατί, ενώ ήταν ο πιο καλός μαθητής, η κ. Μέρκελ τραπέζωσε τον Αλέξη Τσίπρα με στήθος πάπιας, κι αυτός, θα πρέπει από δω και στο εξής, να κάνει την πάπια.  


2 σχόλια:

  1. Αφού ο σαξεστόρης ψηφίζει τα ζυγά μνημόνια και καταψηφίζει τα μονά, πρέπει ο Τσίπρας να φέρει στη Βουλή ταυτόχρονα δύο μνημόνια για να τον μπερδέψει.
    Μιλάμε για ΤΟ βραχυκύκλωμα.
    Άλλωστε ποτέ δεν φημιζόταν για την εξυπνάδα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν έχει δει και τη σημερινή παρέλαση, όχι λιποθυμία, ξερός θα έχει πέσει από τη ζήλια του! Καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή