Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Έκτακτο ανακοινωθέν των οίκων αξιολόγησης.





Η απρόσεκτη έως επικίνδυνη συγκυβέρνηση έχει προειδοποιηθεί από τον ελληνικό λαό ό,τι απειλείται με εκλογικό γεγονός. 


Και όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές της απρόσεκτης έως επικίνδυνης συγκυβέρνησης απειλούνται με συνταξιοδοτικό γεγονός.

Οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης προειδοποίησαν την απρόσεκτη έως επικίνδυνη συγκυβέρνηση ό,τι η απόφαση του ελληνικού λαού είναι ειλημμένη, γι' αυτό θα πρέπει να ετοιμάζει τις βαλίτσες της και να κλείσει έγκαιρα κρεβάτι σε κάποιο οίκο ευγηρίας. 

Καλόν είναι να αποφύγουν τους γερμανικούς. Γιατί οι Γερμανοί τους απρόσεκτους έως επικίνδυνους αποτυχημένους τους περιποιούνται ιδιαίτερα. 


Τους βάζουν σε πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας και οι βουλευτές της απρόσεκτης έως επικίνδυνης συγκυβέρνησης δεν είναι μαθημένοι σ' αυτά. 

Αν δεν υπάρχει φακελάκι, ούτε για κατούρημα δεν πάνε.

Επίσης, οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης υποσχέθηκαν να συνδράμουν όσο καλύτερα μπορούν ώστε η συνταξιοδότηση των βουλευτών της απρόσεκτης έως επικίνδυνης συγκυβέρνησης να γίνει με ανώμαλο τρόπο, αφού δυο χρόνια τώρα λειτουργούσαν οι ίδιοι ανώμαλα. 

Ψηφίζοντας όποια ανωμαλία τους έφερναν, μάλιστα, χωρίς να την διαβάζουν. 

Επίσης, προειδοποίησαν τους βουλευτές της απρόσεκτης έως επικίνδυνης συγκυβέρνησης να ξεχάσουν τις συντάξεις έτσι όπως τις γνωρίζουν και όπως οι ίδιοι τις ψήφισαν. 

Δυο χρόνια τώρα που τα σκάτωναν, τώρα ήρθε η ώρα να τα απολαύσουν. Με την ησυχία τους. 

Αφού δεν κατάφεραν να φέρουν την ανάπτυξη και να απογειώσουν την οικονομία, τώρα ήρθε η ώρα να απογειωθούν οι ίδιοι και να πάνε στο διάολο για χάρη της ανάπτυξης και της οικονομίας. 

Η σύνταξη τους πάντως θα είναι εγγυημένη. Και θα κυμαίνεται από εκατόν πενήντα ευρώ με τάση προς τα κάτω. Σαν τα απόσκατα που θέλουν να φέρουν, αν τα καταφέρουν με την εκλογή. 

Επίσης, όπως προειδοποίησαν οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης, σε περίπτωση που στους βουλευτές της απρόσεκτης και επικίνδυνης συγκυβέρνησης επικρατήσουν ακραίες φωνές, που θα ζητάνε να συνεχίσουν να τα σκατώνουν, τότε θα επανέλθει ο κίνδυνος του Grexit και σ' αυτό δεν θα ευθύνονται οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης, διότι τους είχαν προειδοποιήσει. 


(Πόσες μείναν; Δεκατρείς και μία.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου