Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

παρόλα αυτά κυβερνάνε!!!




Ο κ. Καλαντζής, που είναι και αντιπρόεδρος της Βουλής, είναι σε θέση να γνωρίζει ποιοι από τους βουλευτές είναι εξωνυμένοι και αργυρώνητοι. Το δήλωσε μιλώντας στον Real Fm

Μόνον ονόματα δεν είπε, γιατί όπως είπε, δεν μπορεί να τα ανακοινώσει πριν τα αποκαλύψει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Όταν και όποτε φιλοτιμηθεί να τον καλέσει για εξηγήσεις. 

Κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα, αφού η δικαιοσύνη, όπως άφησε να εννοηθεί, δεν έχει προτιμήσεις. Άλλωστε υπάρχει και το προηγούμενο με τις δηλώσεις του Σκουρλέτη.

"Όποιος από τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ των ΑΝ.ΕΛ. αλλά και τους Ανεξάρτητους δεν ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, θα είναι αργυρώνητος από τον ΣΥΡΙΖΑ", είπε ο κ. Καλαντζής. 


Ο κ. Σαμαράς μόλις έμαθε για τις δηλώσεις του βουλευτή του, είπε ό,τι θα χαιρετήσει την παρέμβαση των Δικαστικών Αρχών, όταν και όποτε γίνει, για τα άθλια υπονοούμενα του. 

Αν πάραυτα η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δεν διατάξει τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας θα ζητήσει από τον κ. Αθανασίου να παρέμβει γι' αυτήν την πρωτοφανή απόπειρα τρομοκράτησης του φρονήματος και σπίλωσης της συνείδησης των βουλευτών που δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Διότι διαφορετικά, με τις δηλώσεις του βουλευτή του, θα θεωρηθεί ο ίδιος ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας, σε κρίσιμες, μάλιστα, για τον τόπο στιγμές. 

Μάλιστα, σκέφτεται να ζητήσει την παραίτηση του κ. Καλαντζή, γιατί αυτό που είπε είναι στα όρια του Γκεμπελισμού. Προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να εκβιάσει τους Έλληνες βουλευτές ώστε να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Ο κ. Καλαντζής, με το επιχείρημα του έκανε σαφές ό,τι οι βουλευτές εκβιάζονται και εξαγοράζονται. Μάλιστα, βγάζουν την ψήφο τους σε πλειστηριασμό. Όποιος δώσει τα περισσότερα κερδίζει. 

Κάπως έτσι έχασε ο Μητσοτάκης, αφού πρώτα κέρδισε ένα Κατσίκη

Ελλάς το μεγαλείο σου.


1 σχόλιο:

  1. Α ναι, ο Κατσίκης έμεινε στην ιστορία, για όλους εμάς που προσπαθούμε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά απέναντι στα διαχρονικά λαμόγια... Θέλω εκλογές ΤΩΡΑ! Γίνεται;;; Καλημερούδια :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή