Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Παιδική Χαρά




Ο κ. Γεωργιάδης ντρέπεται γιατί ο κ. Παππάς είπε την αλήθεια. Ο κ. Παππάς αποκάλυψε μια συνομιλία που είχε με τον κ. υπουργό. Ο κ. υπουργός στη συνομιλία που είχε με τον κ. Παππά του είπε ό,τι θα προτιμούσε να δει το γιο του χρυσαυγήτη και όχι κομουνιστή. Γιατί αυτοί που λένε τα μεγαλύτερα ψέματα είναι οι Συριζαίοι και οι αριστεροί. Οπότε, ο κ. υπουργός δεν θέλει όταν ενηλικιωθεί ο γιος του να γίνει ψεύτης.

Οι χρυσαυγήτες, ναι μεν λένε ψέματα, αλλά τα λένε για να δείξουν πόσο λογικοί είναι. Αυτό το ξέρει ο κ. υπουργός, γι' αυτό αγαπάει υπερβολικά τους λογικούς και θέλει να τα λέει μαζί τους. Γιατί, αν δεν είναι λογικός κάποιος, όπως ένας χρυσαυγήτης, ο κ. Γεωργιάδης δεν μπορεί να συμφωνήσει μαζί του.

Ο κ. Παππάς ντράπηκε που ο κ. υπουργός τον αποκάλεσε ψεύτη. Γιατί είναι ένας πάρα πολύ λογικός άνθρωπος, κι ένας λογικός άνθρωπος, δεν λέει ποτέ ψέματα. Ο κ. Παππάς αναρωτήθηκε πως μπορεί τη μια μέρα να τον αποκαλεί ο κ. υπουργός λογικό και την άλλη παράλογο και ψεύτη; Μήπως επειδή, ο κ. υπουργός, αφού συμφώνησε μαζί του, ένιψε τα χέρια του;



Περισσότερο, μάλιστα, ο κ. Παππάς νράπηκε που κ. υπουργός τον αποκάλεσε ψεύτη γιατί έτσι έδωσε το κακό παράδειγμα στο γιο του κ. υπουργού. Φοβάται, μήπως, πιστέψει τον πατέρα του ό,τι οι ψεύτες είναι οι χρυσαυγήτες και γίνει τελικά κομουνιστής. Σκέφτεται, πως θα το αντέξει αυτό ο φίλος του και πως θα τον ξαναντικρίσει.

Ο κ. Μουρούτης δεν ντρέπεται που δεν έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του τον κ. Μιχαλολιάκο. Γιατί ο κ. Μιχαλολιάκος είναι αρχηγός  κόμματος κι αυτός δεν είναι ούτε βουλευτής. Οπότε, που να τον συναντήσει;

Ο κ. Μουρούτης δεν είχε καμιά επαφή με τον κ. Μιχαλολιάκο, ούτε τυχαία, ούτε ιδιωτική. Γιατί, όταν καλούσε τον κ. Μιχαλολιάκο στο τηλέφωνο, αυτός δεν του απαντούσε. Ούτε δοκίμασε ποτέ από τα κεφτεδάκια της κ. Ζρούλια, γιατί δεν του αρέσουν τα κεφτεδάκια.

Όταν ο κ. Μουρούτης, καλούσε το τηλέφωνο του κ. Μιχαλολιάκου, ήταν για να σιγουρευτεί ό,τι η κ. Ζαρούλια είχε μαγειρέψει κεφτεδάκια, ώστε να αποφύγει τη συνάντηση. Βέβαια, ο κ. Μιχαλολιάκος δεν του απαντούσε γιατί ήξερε ό,τι δεν του αρέσουν του κ. Μουρούτη τα κεφτεδάκια, κι έτσι δεν συναντήθηκαν ποτέ.

Ο κ. Μεϊμαράκης, καμιά φορά, θυμάται την εφηβική του ηλικία και σαν μεγάλος που είναι σήμερα, συμβουλεύει τους μικρότερους. Ρε συ, τους λέει, κι εγώ απ' το ίδιο κουμάσι βγήκα. Τι νομίζεις, πριν από σένα δεν υπήρχαν χειρότεροι; Κι εγώ μαζί σου είμαι, αλλά τώρα να μπούμε όλοι στο ίδιο κουμάσι. Δεν βλέπεις, ακόμη και ο Βορίδης απαρνήθηκε το τσεκούρι.

Ο κ. Παππάς κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ως επικίνδυνο και πολιτικά ανισόρροπο. Ο κ. Σαμαράς επειδή είναι ισορροπημένο άτομο, εδώ και τώρα, έκλεισε τη βουλή. Σου λέει, πιο μάγκας ήταν ο Καραμανλής όταν την έκλεισε και παραγράφηκαν οι ευθύνες για το Βατοπέδι, Γερμανός-Cosmote, Simens και ομόλογα;
     

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιο τους, οπότε δεν ξέρουν τι θα πει ντροπή.

      Διαγραφή
  2. Και ποιος σου είπε πως δεν είναι όοοολα αυτά τα κουμάσια μέλη του ίδιου κόμματος, αφού έχουν όλοι την ίδια νοοτροπία κι ας λένε ο,τι θένε... Εγώ πάντως δεν βλέπω καμία διαφορά ανάμεσα τους. Καλό βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή