Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ο Στουρνάρας έκανε μήνυση στη Ντόρα.


Το "παντελόνι καμπάνα" δημοσιεύει σε παγκόσμια πρώτη, την είδηση για την μήνυση που κατέθεσε στο πρωτοδικείο ο κ. υπουργός κατά της κ. Μπακογιάνη για συκοφαντική δυσφήμιση και για παρεμπόδιση εκτέλεσης καθήκοντος. 

Άνθρωπος μας κατάφερε να φτάσει στο γραφείο μηνύσεων και να αναγνώσει την μηνυτήρια αναφορά, απόσπασμα της οποίας σας παραθέτουμε.

"Δεν μπορεί η κυρία αυτή να με κατηγορεί ό,τι ψεύδομαι. Δεν μπορεί να σπιλώνει ασύστολα  το όνομα μου και την συνείδηση μου. Να λέει ό,τι δεν μπορούμε να πληρώσουμε τους τόκους στους δανειστές μας. Όταν όλοι οι νοήμονες γνωρίζουν πως οι Έλληνες κοιμούνται πάνω σε στρώματα παραγεμισμένα με δισεκατομμύρια ευρώ. Απαιτώ την πλήρη αποκατάστασή μου"


Στο σημείο αυτό ο κ. υπουργός επικαλείται ό,τι έχει υποστεί ηθική βλάβη και ζητάει στην αγωγή του από την κ. Μπακογιάννη, ως αποζημίωση, 150 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία, όπως λέει, θα τα χαρίσει στους ανήμπορους, να πληρώσουν τα δάνεια τους προς τις τράπεζες, συμπατριώτες του.


Μόλις πληροφορήθηκε η κ. Μπακογιάννη για την μήνυση του κ. υπουργού, του έστειλε twitt και του είπε, "πίσω την έχει η αχλάδα την ουρά". Ο κ. υπουργός που δεν κατάλαβε τι εννοούσε η κ. Μπακογιάννη της απάντησε, "τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς",  και η κ. Μπακογιάννη που νόμισε ό,τι της είπε να πλυθεί πρώτα και ύστερα να μιλάει γι' αυτόν, με δεύτερο twitt του διαμήνυσε πως, "έχει ο καιρός γυρίσματα" και ο κ. υπουργός που δεν αφήνει πρόκληση αναπάντητη, της ανταπάντησε, "αυτά θα τα πούμε στο δικαστήριο".



Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μάρτυρας του κ. υπουργού θα καταθέσει ο Κυριάκος. Δυστυχώς, η οικογένεια αυτή, ανέκαθεν, ήταν απρόβλεπτη. Μόλις το έμαθε ο πατήρ, φέρεται να ζήτησε από τον υιό, να πάρει δραστικά μέτρα, να προβεί σε κινητικότητα των δικαστών τις μέρες που θα εκδικαστεί η υπόθεση, ώστε, να αναβληθεί και να παρέλθει ο χρόνος για να παραγραφεί το αδίκημα, γιατί φοβάται ό,τι θα υπάρξει καταδικαστική απόφαση και θα αναγκαστεί η κ. Μπακογιάννη να κάνει εισαγωγή συναλλάγματος. 

Η κ. Μπακογιάννη όμως, που είναι εκ φύσεως μαχητική, υπέβαλλε αίτηση προς τα αρμόδια όργανα του κόμματος και απαίτησε από τον πρόεδρο του κόμματος να διαγράψει, τον κ. υπουργό. 

Ο κ. Σαμαράς που είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και σκεπτόμενος, μέρες που είναι, απάντησε στην κ. Μπακογιάννη ό,τι αυτό είναι αδύνατο γιατί ο κ. υπουργός δεν είναι μέλος του κόμματος, that's it!   

Η κ. Μπακογίαννη εμφανίστηκε ανένδοτη, λόγο προϊστορίας, και απαίτησε από τον πρόεδρο του κόμματος να ζητήσει, εδώ και τώρα, από τον κ. υπουργό να εγγραφεί στο κόμμα, ώστε να τον διαγράψει.

Το "παντελόνι καμπάνα" πληροφορεί τους αναγνώστες του ό,τι θα παρακολουθεί, εκ του σύνεγγυς, την υπόθεση κι εφόσον υπάρχουν εξελίξεις θα τους ενημερώνει, όπως αυτό γνωρίζει, γι' αυτό ζητάει από τους αναγνώστες του να παραμείνουν συνεχώς συνδεδεμένοι.

*Το κείμενο αυτό και οι φωτογραφίες, αποτελούν σύνθεση με σκοπό τη σάτιρα, διαδώστε το.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου