Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας προειδοποιεί: Προσοχή! Κυκλοφορεί αίμα μαϊμού.


Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, εννοείται ό,τι δεν είναι δυνατόν να αποκαλυφθούν, γιατί ελοχεύει ο κίνδυνος να κατηγορηθούν και να διωχθούν ποινικά, η προειδοποίηση της Π.Ο.Υ. αφορά χώρα στα Βαλκάνια και μάλιστα στα νότια. 

Γίνεται λόγος, για ερευνητές του ινστιτούτο Μαξ Πλανκ της Γερμανία, που διαπίστωσαν μετά από πολύχρονες μελέτες ό,τι οι μεταλλάξεις που πραγματοποιούνται στα μιτοχόνδρια ορισμένων ατόμων, επηρεάζουν τα κύτταρα του εγκεφάλου. Το αποτέλεσμα των μεταλλάξεων αυτών είναι να δημιουργούνται συσσωρευμένες και ανεπανόρθωτες βλάβες στον εγκέφαλο. Όπως, να συρρικνώνεται όταν πρόκειται για ώριμο άτομο, ή να εμποδίζεται η ανάπτυξή του, όταν πρόκειται για νεαρό άτομο (βλ. αριστερό εικονίδιο).





Επίσης, διαπιστώθηκε ό,τι η παραγωγή ενέργειας στα άτομα αυτά, που εξετάζονταν τακτικά, για όσα χρόνια διήρκεσε η έρευνα,  από την ίδια επιστημονική επιτροπή, ήταν ανάλογη με την συμπεριφορά των πειραματόζωων που χρησιμοποιήθηκαν αρχικά και που εκδήλωσαν τάσεις κανιβαλισμού. Σε πολλές άλλες περιπτώσεις, παρατηρήθηκε και μια έντονη εξωτερική δυσμορφία (βλ. εικονίδιο δεξιά). 


Αποτέλεσμα αυτών των διεργασιών, σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές, η μελέτη των οποίων, όπως μας πληροφόρησε η πηγή μας, θα δημοσιοποιηθεί μέσα από τις σελίδες έγκυρου ιατρικού περιοδικού, παγκόσμιας εμβέλειας και μάλιστα σύντομα, οφείλεται αποκλειστικά στην λήψη αίματος, από δότες μιας ειδικής κατηγορίας ατόμων, κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων. 




Διαπιστώθηκε, από τις αιματολογικές εξετάσεις αυτής της κατηγορίας των ατόμων, ό,τι φέρουν ένα εξαιρετικά επικίνδυνο για την παγκόσμια υγεία γονίδιο, στο οποίο έδωσαν την επιστημονική ονομασία paranoecus

Το γονίδιο αυτό, καλλιεργήθηκε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στον εγκέφαλο ενός παρανοϊκού, για χάρη του οποίου δόθηκε και η ονομασία (βλ. εικονίδιο αριστερά). 

Οι θεράποντες ιατροί του παρανοϊκού αυτού, φαίνεται ό,τι είχαν καταφέρει να απομονώσουν το γονίδιο και το μεταφύτεψαν στη συνέχεια στη συγκεκριμένη κατηγορία ατόμων, με σκοπό, μέσα από γενιά σε γενιά και με τις αλλεπάλληλες μεταλλάξεις να δημιουργήσουν μια στρατιά από παρανοϊκούς ώστε να επιστρέψει το ανθρώπινο είδος στην εποχή των σπηλαίων (βλ. εικονίδιο δεξιά).




Λόγω του ό,τι καθυστέρησε αδικαιολόγητα το πρόγραμμα της παρανοϊκοποίησης, αποφασίστηκε από τους εν ενεργεία παρανοϊκούς, να εφαρμοστεί, δεύτερο, εντατικότερο πρόγραμμα, μέσω των μεταγγίσεων, για να επιταχυνθούν οι μεταλλάξεις στο μιτοχονδριακό DNA, ώστε δημιουργηθεί επί τέλους ο στρατός των παρανοϊκών και να προλάβει να φορέσει τη ιερή και σινάμα δοξασμένη στολή του μέντορά του, ο παρανοϊκός Φον Νεαντερταλίδης και να συνεχίσει το έργο τουπου απροσδόκητα έμεινε στη μέση, ένεκα της συμμαχίας των δυνάμεων του σκότους, και να ηγηθεί, μέχρι τελικής πτώσης, της επιστροφής της ανθρωπότητας στα σπήλαια

*Το κείμενο αυτό και οι φωτογραφίες αποτελούν σύνθεση με σκοπό τη σάτιρα, αν και δεν είμαι σίγουρος, μετά μάλιστα κι από το προηγούμενο.        Διαδώστε το. 

2 σχόλια:

  1. Και που είσαι ακόμα. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, άσε που τα περισσότερα ούτε καν τα φανταζόμαστε... Ανεξαρτήτως της ειδικής κατηγορίας κι ο εγκέφαλος του Έλληνα γενικά -την εποχή του ΔΝΤ- θα παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον (εκτός κι αν -λόγω του...απόλυτου κενού- θα ήταν βαρετό ως αντικείμενο έρευνας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://polixromoskosmos.blogspot.gr/2013/08/blog-post_24.html

    (Ανεξαρτήτως του βίντεο, είναι ένα πολύ ωραίο μπλογκ, κατά τη γνώμη μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή