Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Να είμαστε στα καλά μας!



Για δες! Ο κάθε πολιτικός αυνανιστής έχει στην άκρια του μυαλού του να γράψει βιβλίο. Κι η ορντινάντσα του στρατηγού θα το γράψει για να μας αποκαλύψει τα α-πα-πα. Όταν συνέβαιναν μόκο. Αν λόγου χάριν, ο Πολάκης, ή το Άδωνι, πάρουν απόφαση να χαιρετήσουν για να ασχοληθούν με τα εσώτερα τους (αν λέμε, πού τέτοια τύχη) τα τρολ που τους ακολουθούν θα περιμένουν να μάθουν τα καθέκαστα από το βιβλίο που θα εκδώσει ο ένας για τον άλλον; Ας είμαστε στα καλά μας.

Εκείνο, το ουάου(!) πολύ θα ήθελα να το ακούσω με ολανδική προφορά. Αλλά να διαβάσω αυτά που θέλει η ηλίθια φάτσα στην κορυφαία στιγμή της αμηχανίας της, τη χάρη δεν θα της κάνω. Θα έχει πάντα τη γοητεία της αυτή η στιγμή. Όταν άρχισε να μουσκεύει το παντελόνι από την ακράτεια, κι έψαχνε την πόρτα να φύγει το γρηγορότερο, πριν αρχίσει να μυρίζει μιας και τα άλλα ήτανε στο δρόμο. (Τότε. Μετά..... ανέλαβε ο αντ' αυτού). 

Στην επόμενη έκδοση του λεξικού του ο Μπαμπινιώτης στο λήμμα "αμηχανία" ας βάλει φωτογραφία με την έκφραση του προσώπου του βλακέντιου ολανδού. Δεν θα χρειαστεί καμιά επεξήγηση και καμιά ετυμολόγηση. Πως λένε οι κινέζοι, μια εικόνα χίλιες λέξεις; Έτσι.

Αν είναι να διαβάσω κάποιο βιβλίο με ευχαρίστηση θα διάβαζα το βιβλίο του στρατηγού Σόιμπλε και όχι της ορντινάντσας του. Τι απ' όσα έκανε να κρύψει και τι από αυτά να τα γυρίσει αλλιώς; Ό,τι ήταν να πει, το είπε και το έκανε. Μπορεί να μην τον γουστάρω, όμως η ξεφτίλα του Τσίπρα έχει γούστο. On camera.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου