Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

τι είδε ο..... Τσιπράδαμος για το 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για εικόνες τσίπρα


Ο Τσιπράδαμος,  ο γνωστός συριζαίος που βλέπει να σκάνε "κανόνια" και νομίζει ό,τι είναι βεγγαλικά σε γάμο, εκτός από δεινός διαπραγματευτής που είναι, μπορεί να τον στείλεις να διαπραγματευτεί λ.χ. βαφή μαλλιών και να γυρίσει με λοσιόν για την αλωπεκίαση, είναι μάντηςπροφήτης και σπλαχνοσκόπος. Εάν ζούσε ο Κάλχας στην εποχή Τσιπράδαμου θα είχε αυτοκτονήσει γιατί θα έμενε άνεργος.

Ο Τσιπράδαμος, που κατά δήλωσή του είναι αριστερός, τόσο αριστερός που φοράει δυο αριστερά παπούτσια, γι' αυτό συνεχώς μπερδεύει τα πόδια του και πάει μονόπατα, τον τραβάει σε μια κατεύθυνση το δεξί του πόδι, που έχει τον εσωτερικό φάλτσο δεξιά και εξωτερικά, εμφανίστηκε στο προσκήνιο όταν πολλοί είχαν απογοητευτεί απ' τους προηγούμενους προφήτες και ήταν έτοιμοι να θυσιαστούν προκειμένου να γυρίσει το πνεύμα του Αντρέα για μια Ελλάδα αυτή τη φορά χωρίς μνημόνια.

Συγκεκριμένα ο Τσιπράδαμος πρόβλεψε μεγάλα ιστορικά γεγονότα. Μάλιστα, κάποιοι λένε ό,τι πρόβλεψε πως η Ελλάδα θα βγει από τα μνημόνια όταν τα μνημόνια θα φύγουν απ' την Ελλάδα.

Αλλά όπως είναι γνωστό, κι όπως λένε οι κακές γλώσσες που δεν αναγνωρίζουν τις πνευματικές ικανότητες του Τσιπράδαμου, τα μνημόνια ήρθαν για να μείνουν, οπότε, μάλλον θα πρέπει να φύγει η Ελλάδα. Αλλά που να πάει; Αφού χρωστάει σε όλους;

Όπου και να πάει θα την κυνηγάνε οι προφητείες του Τσιπράδαμου και οι θεσμοί. Γι' αυτό:
κάλιο μνημόνιο και στο χέρι 
παρά τρέχα γύρευε γραβάτα να φορέσεις 
Λέγετε ό,τι αυτό είναι ένα από τα δίστιχα του Τσιπράδαμου που έχει επαληθευτεί.

Άλλοι πάλι λένε ό,τι πρόβλεψε πως θα έστελνε τη Merkel σπίτι της κι ό,τι επαληθεύτηκε κι αυτή η προφητεία του. Η Merkel είναι σπίτι της και ο Τσιπράδαμος φιλοξενούμενος της. Γι' αυτό και έχασε το κοινωνικό μέρισμα των Χριστουγέννων.  

Το 2015, λίγο πριν γίνουν γνωστές οι προφητείες του Τσιπράδαμου παγκοσμίως, κυκλοφόρησε το βιβλίο προφητειών του με τίτλο "πρόγραμμα Θεσσαλονίκης". Εκεί περιλαμβάνονται όλες οι προφητείες του και πολλοί απ' τους αναλυτές των γραπτών του αναφέρουν ό,τι αν ο Τσιπράδαμος παραμείνει για λίγο ακόμη στη θέση του είναι πολύ πιθανό να επαληθευτεί η προφητεία που λέει:
όσα μου 'χεις τάξει, είναι χαράτσι 
μη μιλάς μη γελάς, εάλω η Ελλάς  
Λέγετε ό,τι κι αυτό το δίστιχο επαληθεύτηκε, αλλά το κρύβουν μέχρι να ξεκουμπιστεί ο Τσιπράδαμος.  

Για το 2018, ο Τσιπράδαμος προβλέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα συστηματική σπλαχνοσκόπηση στον φορολογούμενο ώστε να διαπιστώνεται η ποσότητα αλλά και η ποιότητα της διατροφής του. Από το αποτέλεσμα θα εξάγονται συμπεράσματα ακριβείας αν ο φορολογούμενος είναι στρατηγικός κακοπληρωτής δανειολήπτης, κι αν το στρώμα του είναι διώροφο. Μάλιστα, το σχετικό δίστιχο της προφητείας του, λέει:       
το επάγγελμα του μεσίτη καταργείτε 
ψάχνετε σπίτι; σε Τράπεζα απευθυνθείτε 
Βέβαια, οι fan του Τσιπράδαμου λένε ό,τι αυτό θα συμβεί όταν επικρατήσει ο κομουνισμός του Μητσοτάκη που θα καταργήσει την ιδιωτική περιουσία.



ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΥΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου