Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ο Συριζα μετά την Ελλάδα σκοπεύει να κυβερνήσει και στον wise 0855








by aristero mpatzaki


Μια νέα ανακάλυψη των αστρονόμων που ερευνούν για πλανητικά συστήματα στα βάθη του σύμπαντος μέσω του τηλεσκοπίου που βρίσκεται στο όρος Μάνουα Κέα της Χαβάης έβαλε φωτιά στους επιτελείς της ΝΑΣΑ και τώρα πρέπει να δράσουν άμεσα και αποτελεσματικά πριν συντελεστεί αυτό που φοβούνται. Να δημιουργηθεί διαστημικό επεισόδιο με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Σύμφωνα με το περιοδικό αστροφυσικής "The Astrophysical Journal Letters" στο οποίο έγινε η σχετική δημοσίευση της έρευνας, οι αστρονόμοι φαίνεται να ανακάλυψαν σε ένα ουράνιο σώμα ισχυρές ενδείξεις για σύννεφα που περιέχουν σταγονίδια νερού σε μορφή πάγου καθώς η θερμοκρασία σ' αυτό το ουράνιο σώμα είναι σταθερή στους μείον 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο κίνδυνος να ανέβει η θερμοκρασία με αποτέλεσμα να λιώσουν τα παγάκια που πετάνε στον αέρα, να γίνουν βροχή και να πέσουν στην επιφάνεια είναι μεγάλος, δεδομένου ό,τι πρόκειται για ουράνιο σώμα που χαρακτηρίζεται ως αποτυχημένο άστρο και έχει την ονομασία wise 0855. Δηλαδή, είναι κάτι σαν τον δικό μας ήλιο αλλά με τη διαφορά ό,τι δεν κατάφερε να λάμψει και έμεινε μαγκούφης. 


Όμως, δεν αποκλείεται κάποτε να ξυπνήσει, να ανεβάσει θερμοκρασία και να συμβεί το κακό. Διότι, σύμφωνα με την σχετική δημοσίευση οι επιστήμονες κατάφεραν μέσω φασματοσκοπικής ανάλυσης να διαπιστώσουν ό,τι τα παγάκια που πετάνε είναι κατεψυγμένα Συριζαϊκά σταγονίδια που κυκλοφορούν ατάκτως ειρημένα στην ατμόσφαιρά και ο κίνδυνος να μετατρέψουν σε βούρκο το ουράνιο σώμα είναι εξαιρετικά μεγάλος.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε απ' αυτή την αποκάλυψη η εκπρόσωπος της κυβέρνησης απάντησε χωρίς χρονοτριβή και απέδωσε το δημοσίευμα στην προσπάθεια της τρόϊκας εσωτερικού να επαναφέρει στην επικαιρότητα το γνωστό θέμα της αριστερής παρένθεσης. Μάλιστα, σε διαστημική εκδοχή, όπως είπε.

Υπεραμύνθηκε της πολιτικής της κυβέρνησης λέγοντας ό,τι σκοπός της δεν είναι να προκαλέσει, ή να συμβάλει στην καταστροφή άλλου πλανήτη και, καταλήγοντας, είπε ό,τι ουδέποτε στάλθηκαν UFO στο διάστημα. Ο Καρανίκας είναι εδώ.

Ούτε σκοπεύει ο Σύριζα να αποδράσει και να κρυφτεί σε άλλον πλανήτη. Οι πληροφορίες που θέλουν τον Καρανίκα να λείπει σε μυστική αποστολή για την εύρεση ευρύχωρου και ευήλιου χώρου αποτελούν ασύστολα ψεύδη των καναλιών της διαπλοκής και των εγχώριων νταβατζήδων τους.

Μετά την ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, την οποία έλαβαν σοβαρά υπ' όψιν τους οι αστρονόμοι, δήλωσαν ό,τι θα επαναλάβουν την φασματοσκοπική ανάλυση για να διαπιστώσουν αν όντως τα παγάκια είναι κατεψυγμένα Συριζαϊκά σταγονίδια, ή αν πρόκειται για απολιθώματα προγενέστερων σταγονιδίων που μεταλλάχτηκαν σε Συριζαϊκά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου