Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

η Φώφη Γεννηματά θα κάνει δύσκολη τη ζωή στον Αλέξη Τσίπρα





Σήκωσε το γάντι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στην πρόκληση του Αλέξη Τσίπρα και από τις Σέρρες, όπου βρέθηκε για τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα του κόμματος της και του απάντησε, για το ενδεχόμενο της μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. 


Ο Αλέξης Τσίπρας σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου για την θρυλούμενη συνεργασία ό,τι αυτή μπορεί να λάβει σάρκα και οστά μόνον αν η Φώφη απαλλαγεί από τα βαρίδια του ΠΑΣΟΚ, ενώ για τα αρχίδια του ΠΑΣΟΚ δεν έκανε νύξη. 

Στην απάντηση και μάλιστα, σε υψηλούς τόνους που έδωσε η Φώφη Γεννηματά εν μέσω επιφωνημάτων ενθουσιασμού των πιστών οπαδών του κόμματος της είπε ό,τι το ΠΑΣΟΚ σήμερα δεν διαθέτει βαρίδια γι' αυτό και το παρασέρνει ο αέρας πότε από δω και πότε από κει. Μια σε συγκυβέρνηση με την ΝΔ και μια σε μελλοντική συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι ό,τι το ΠΑΣΟΚ από την μέρα που έμεινε στα αζήτητα έχει μάτια μόνο για συγκυβέρνηση. 

Επίσης, του απάντησε ό,τι απ' την ημέρα που ανέλαβε η ίδια την προεδρεία του κόμματος, το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ούτε αρχίδια. Το απαίτησε και το επέβαλε η ίδια, να τα κόψουν οικειοθελώς σε μια προσπάθεια να είναι και να φαίνονται όλοι ίσοι μέσα στο κόμμα. 


Διότι το ΠΑΣΟΚ, αν υπέφερε από κάτι, αυτό ήταν η ανισότητα που δημιουργούσαν οι έχοντες και οι μη έχουσες αρχίδια. Η λύση που προτάθηκε, οι έχοντες να προσφέρουν το ένα από τα δυο στις μη έχουσες ώστε να υπάρξει ισότητα, δεν έτυχε της έγκρισης από την επιστημονική κοινότητα του ΠΑΣΟΚ, διότι θα άλλαζε η ανατομία του κόμματος. 

Σε ένδειξη καλής θέλησης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ώστε να ευοδωθεί η μετεκλογική συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα, του πρότεινε, εφόσον ήδη τα βαρίδια του ΠΑΣΟΚ μετακόμισαν στον ΣΥΡΙΖΑ να του στείλει και τα αρχίδια του ΠΑΣΟΚ, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακόμιση. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά του είπε, πρόβλημα με το αγώι δεν υπάρχει. Ένα τσιγάρο δρόμος είναι. 

Επίσης, του διαμήνυσε ό,τι το μοναδικό αρχίδι που κάνει νάζια προσώρας θα αναγκαστεί μετά τις εκλογές να τα ξεριζώσει προκειμένου να του δοθεί κάποιο υπουργείο ώστε να περνάει την ώρα του. 

2 σχόλια:

  1. Πολυ σοβαρα τα θεματα..Της συγκυβερνησης,του ΠΑΣΟΚ με τα..Ξαδερφια του...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα σοβαρότερα ξέρεις ποια είναι;
      δεν παίζονται οι άνθρωποι
      θα μας πάρουν και τα σώβρακα

      Διαγραφή