Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ο Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε στο Μαξίμου με τα παπούτσια στο χέρι





Ο Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος από τη σύνοδο κορυφής άνοιξε το κινητό του και βρήκε μήνυμα από την Περιστέρα Μπαζιάνα που του έγραφε: 

"Μην τυχών και πατήσεις το πόδι σου στο σπίτι. Σ' αυτό το σπίτι τρίτο δεν χωράει".

Ο Αλέξης Τσίπρας την κάλεσε με το τηλέφωνο και προσπάθησε να της εξηγήσει ό,τι αυτός δεν είναι το τρίτο αλλά είναι το πρώτα αριστερά. 

Αλλά αυτή, δεν ήθελε να ακούσει τίποτε. Ήταν ανένδοτη.

Του είπε θα του πετάξει τα ρούχα απ' το παράθυρο και να πάει να μείνει στο Μαξίμου μαζί με την τρόϊκα και να το κάνουν τετρόϊκα.


Μάλιστα του είπε να αφήσει τα κλειδιά κάτω από το χαλάκι και να μην διανοηθεί να κρατήσει αντικλείδι γιατί θα τον καταγγείλει με το βρετανικό δίκαιο για παρενόχληση και διατάραξη οικιακής γαλήνης.

Ο Αλέξης Τσίπρας άρχισε να της περιγράφει το τι τράβηξε από την Μέρκελ όταν κλείστηκαν στο δωμάτιο μαζί με τον Ολάντ, κι ό,τι έβαλε τον Ολάντ να φτιάξει τη Μέρκελ, πριν αυτή τον αποτελειώσει.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα του απάντησε, θέλω να σε δω τι θα κάνεις με την ΕΡΤ και με τις καθαρίστριες. Ειδικά για τις καθαρίστριες του είπε ό,τι αυτές δεν αστειεύονται.

Του είπε μάλιστα ό,τι αν κατεβούν δεύτερη φορά οι διακόπτες τότε θα επαναληφθεί η ιστορία ως τραγωδία. Ενώ αν υπάρξει και τρίτη τότε θα επαναληφθεί η ιστορία ως κωμωδία. 

Γι' αυτό, καλύτερα είναι να τους κατεβάσει δυο φορές μαζί, ώστε η πρώτη φορά αριστερά να μην είναι για κλάματα αλλά να είναι για γέλια. 

Ο Αλέξης Τσίπρας της είπε ό,τι δεν τρέχει κάστανο με την ΕΡΤ. Θα την μετονομάσει σε ΝΕΡΙΤ, οπότε όλα καλά. 

Μάλιστα, της είπε πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Και ό,τι καλύτερα θα είναι να μην υπάρχει, ούτε ΕΡΤ, ούτε ΝΕΡΙΤ.  

Τόσα ιδιωτικά κανάλια υπάρχουν, γιατί να πληρώνει το κράτος τους κομματικούς εγκάθετους; Τσακνίδες και Ταγματάρχηδες;   

Ενώ θα μπορούσε να πουλήσει τη συχνότητα σε κάποιον ιδιώτη και να μπούνε και μερικά ψιλά στα δημόσια ταμεία.  

Οπότε, η Περιστέρα Μπαζιάνα του είπε, να σε δω πως θα καθαρίσεις με τα κόκκινα γάντια.

Θα γίνει μετάταξη, της απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας. Θα μετονομαστούν σε ξεσκονίστριες. Θα ξεσκονίζουν τους φακέλους στις εφορίες για να τους ελέγχει η τρόϊκα.   

Διότι, η πρώτη φορά αριστερά, θα ταράξει στη νομιμότητα τη διαπλοκή και τους μεγαλοφοροφυγάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου