Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Σαμαράς σε Ντόρα: Θα το κάνω Κούγκι




Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπαρχηγός και βουλευτής της Ν.Δ. κα Ντόρα Μπακογιάννη, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει τον αρχηγό της, τηλεφωνικά, για όσα συμφωνήθηκαν με τον πρωθυπουργό κατά τη συνάντηση τους. 

Μάλιστα, η κα Μπακογιάννη φέρεται να είπε  στον κο Σαμαρά ό,τι ήταν χρέος της να τον ενημερώσει, για να έχει σφαιρική αντίληψη, όπως είπε, για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα, μετά την απομάκρυνση του από το Μέγαρο Μαξίμου.

Και ό,τι προτίμησε να ενημερωθεί από "πρώτο χέρι" για τις διαπραγματεύσεις, διότι ο κος Σαμαράς, όπως είπε, δεν είναι ούτε πρώτο, αλλά ούτε και δεύτερο χέρι, αφού είναι ακροδεξιό χέρι.


Μάλιστα, του είπε ό,τι έκρινε απαραίτητο να τον ενημερώσει, σε ποια κατάσταση βρίσκεται η χώρα, μετά την συνομιλία της με τον πρωθυπουργό, γιατί όπως είπε, ο κος Σαμαράς, δεν γνωρίζει αν γίνεται διαπραγμάτευση και σε ποιο σημείο βρίσκεται, αφού νομίζει ό,τι όλα έμειναν όπως τα άφησε, τη νύχτα που έφυγε με τα παπούτσια στο χέρι.

Ο κος Σαμαράς δήλωσε δυσαρεστημένος γιατί η κα Μπακογιάννη δεν τον θεωρεί ούτε πρώτο, ούτε δεύτερο χέρι, ούτε και τρίτο χέρι. Αλλά δεν δήλωσε δυσαρεστημένος που τον θεωρεί ακροδεξιό χέρι.

Μάλιστα, είπε στην κα Μπακογιάννη ό,τι τουλάχιστον θα έπρεπε να του ζητήσει την άδεια και να τον ενημερώσει πριν τη συνάντηση, μήπως θα μπορούσε να παρευρεθεί και ο ίδιος.

Διότι, μπορεί να θεωρηθεί ό,τι δεν είναι αυτός το ακροδεξιό χέρι και ό,τι εκτός από το κόμμα η κα Μπακογιάννη προσπαθεί να σφετεριστεί και την άκρα δεξιά του. 

Η κα Μπακογιάννη του απάντησε ό,τι την άδεια την πήρε από τη σημαία και ό,τι μόνο στη σημαία απολογείται και σε κανέναν άλλον. Και ό,τι ήταν η τελευταία φορά που τον ενημέρωσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κα Μπακογιάννη του απάντησε, τα εν οίκο μη εν δήμο, και ό,τι τα προσωπικά τους θα τα συζητήσουν κάποια άλλη ώρα. 

Μάλιστα, φέρεται να του είπε ό,τι από δω και στο εξής αν θέλει να ενημερώνεται θα πρέπει να διαβάζει τα twitts του δημοσιογράφου των Financial Times, Πίτερ Σπίγκελ.

Μετά τη συνομιλία της με τον πρωθυπουργό, η υπαρχηγός και βουλευτής της Ν.Δ. κα Μπακογιάννη, δήλωσε στους δημοσιογράφους ό,τι συμφώνησαν να κρατήσουν την Ελλάδα στο ευρώ, διότι, οι προηγούμενοι, είχαν συμφωνήσει να κρατήσουν το ευρώ, αλλά όχι και την Ελλάδα.  

Μάλιστα, έκανε λόγο για εξαιρετικά κρίσιμη ώρα και ό,τι η μάχη πρέπει να δοθεί με εθνική συσπείρωση και όχι με εθνική συνεννόηση, διότι οι κοι Σαμαράς και Βενιζέλος είναι αμετανόητοι. 

Ενώ αυτή, προκειμένου να συσπειρωθεί, μπορεί να εξομολογηθεί ακόμη και στον Λεβέντη. Εννοείτε. Μετά τον φυρερίσκο. Που φυλάει και χέρια.   


2 σχόλια:

  1. Αχαχαχαχα! Αμ τι περίμενε ο Αντωνάκης, ότι το μητσοτακέϊκο (εκτός του ότι ποτέ δεν πεθαίνει!) θα υποχωρούσε ποτέ; :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να ακούσουμε, "σκασμός Αντωνάκη"
      πλάκα θα έχει,
      λες να το ακούσουμε;

      Διαγραφή