Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Σάλος στο Μερκελιστάν, ο Βαρουφάκης έδειξε και το άλλο... όρθιο

μήπως θα 'πρεπε να το δείξει στους ψεύτες, τώρα, που αποκαλύφθηκε η αλήθεια; 


Οι πληροφορίες που έχει το "αριστερό μπατζάκι" του παντελόνι καμπάνα σχετικά με το video που δείχνει τον κ. Βαρουφάκη να έχει υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού αναφέρουν ό,τι πρόκειται για χαλκευμένο video που μάλιστα βγήκε απ΄τη μονταζιέρα της "Κουμουνδούρου" και ό,τι ψεύδεται το "Neo Magazin Royale" του ZDF, που ισχυρίζεται ό,τι το κατασκεύασε. 

Κατ' αρχήν ο κ. Βαρουφάκης, όπως διέρρευσε, είχε υψώσει το δάχτυλο του δεξιού χεριού αλλά επειδή αυτό θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως ανάρμοστο και ανάγωγο χρησιμοποιήθηκε ένας καθρέφτης με αποτέλεσμα αυτό που βλέπουμε στο video να είναι το ανεστραμμένο είδωλο του κ. Βαρουφάκη στον καθρέφτη. 



Κατά τη συζήτηση που είχαν οι κύριοι Μάρκους Σέντερ, υπουργός οικονομικών της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης της Βαυαρίας και ο σχολιαστής της «Bild Zeitung» Ερνστ Ίλιτς με τον Έλληνα Υπουργό στην εκπομπή του κ. Γιάουχ, παραπονέθηκαν ό,τι το να έχει ο κ. Βαρουφάκης υψωμένο το δάχτυλο του χεριού του είναι επικίνδυνο γιατί μπορεί να πέσει κάποιος πάνω του και να του πεταχτούν τα μάτια έξω. 

Μάλιστα, είπαν ό,τι αν είναι Γερμανός μπορεί να στραβωθεί και να μην ξαναψηφίσει τη Μέρκελε και τον Σόϊμπλε, οπότε, η Ελλάδα μάλλον θα γλυτώσει τη χρεοκοπία.


Μάλιστα, από την μονταζιέρα της "Κουμουνδούρου" διέρρευσε ό,τι αυτό έγινε με σκοπό να συμπαθήσει ο κ. Σόϊμπλε τον Έλληνα Υπουργό αλλά δεν εκτιμήθηκε σωστά η ψυχαναλυτική μέθοδος που χρησιμοποιεί ο γιατρός που κουράρει τον κ. Σόϊμπλε με αποτέλεσμα αντί αυτός να τον συμπαθήσει, να τον αντιπαθήσει ακόμη περισσότερο. 

Επίσης, διέρρευσε από την "Κουμουνδούρου" ό,τι μετά το υψωμένο δάχτυλο του κ. Βαρουφάκη υπάρχει και συνέχεια στο video και θα τη δημοσιεύσει όταν ο κ. Σόϊμπλε, επιτέλους, αποκτήσει όσφρηση πολιτικού. 


Στο επόμενο video που θα κυκλοφορίσει η μονταζιέρα της "Κουμουνδούρου" δείχνει τον κ. Βαρουφάκης να μυρίζει το δάχτυλό του και να αναφωνεί.... "Ουάου! Και τα Γερμανικά σκατά το ίδιο σκατά με τα Ολλανδικά μυρίζουν". 

Λέγετε δε, ό,τι την επόμενη φορά,  τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Ολλανδοί, δεν θα του επιτρέψουν να σηκώσει το μεσαίο δάχτυλο αν πρώτα δεν κόψει το νύχι του σύριζα. 



Αν και η κ. Μέρκελ δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με τα νύχια, ούτε και με τα δάχτυλα, εφόσον δεν ξεπερνούν ένα φυσιολογικό μέγεθος. 

Μάλιστα, προτίθεται να μάθει στον Έλληνα Πρωθυπουργό, με αφορμή την συνάντηση που θα έχει μαζί του, τους κανόνες της. Διότι οι κανόνες της δεν επιτρέπεται ούτε να μειώνονται, ούτε να μεγεθύνονται. Πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και να έχουν συγκεκριμένο μήκος και διάρκεια.   



υ.γ.  Ξεβρακώθηκε η "bild" και μας έδειξε τον κώλο της. Ουάου! κλίκ εδώ μετά το 5.10


* Το κείμενο αυτό και οι φωτογραφίες, αποτελούν σύνθεση με σκοπό τη σάτιρα. Όποιος δεν αντέχει τη σάτιρα ας μην το διάβαζε.  




             

4 σχόλια:

  1. Δεν τους αντέχω τους τύπους. Εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτοί..το δάχτυλο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην νομίζεις πως νοιάζονται για τον κόσμο που καίγεται, για το μόνο που νοιάζονται είναι το δάχτυλό τους, έχουν βρει σ΄αυτό το φάρμακο για την επιτυχία τους, κι αν τους δείξουμε το δικό μας... γελάνε ειρωνικά... άρα, κάτι άλλο πρέπει να τους δείξουμε, εκείνο θα τους κάνει να καταπιούν το δάχτυλό τους.

      Διαγραφή
  2. Ευσεβείς πόθοι.
    Είμαι σίγουρος ότι θα το ήθελαν το κωλοδάχτυλο από τον Γιάνη.
    Έλα όμως που δεν το χαραμίζει σε κωλάνθρωπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και καλά κάνει. σ' εκείνο που θα έπρεπε, όμως, να επιμένει είναι,
      "αποτύχατε κύριοι με τη χώρα μου"

      Διαγραφή