Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

βάλτε τους σε καραντίνα



Ο Αντρέας Λοβέρδος αναμφισβήτητα είναι ένας δημοκράτης πολιτικός, ένας δημοκρατικός υπουργός και φυσικά ένας δημοκράτης πολίτης. Είναι τόσο δημοκρατικός που μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί και ως ακραίος δημοκράτης. 

Αν θιγεί αυτή η δημοκρατικότητα του μπορεί να γίνει ακόμη πιο ακραίος δημοκράτης και να αρχίσει να τραβάει τα βυζιά του για να μεγαλώσουν ώστε να δείξει στον Αθανασίου ό,τι αυτός δεν είναι ομοφυλοφοβικός. 

Άλλωστε, για τον ίδιο ακριβώς λόγο βρίσκεται στην Δημοκρατική Παράταξη, αφού αυτή η παράταξη συγκεντρώνει ό,τι πιο ακραίο δημοκρατικό υπάρχει στη χώρα. Από τον Βενιζέλο μέχρι τον Τσουκάτο. 

Ευτυχώς που αρνήθηκε τη Δημοκρατική Παράταξη ο μέγιστος μη ακραίος δημοκράτης Πάγκαλος και απογαλακτίστηκε αυτή από τα σταγονίδια του Πα.Σο.Κ.  


Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι τόσο ακραίος δημοκράτης που δεν επιτρέπει στη δημοκρατία να εκδικείται. Και δεν θα της επιτρέψει ποτέ, να αποκτήσει το δικαίωμα να εκδικείται. 

Είναι σε θέση, ακόμη και να την κλείσει σε περιορισμό κατ' οίκον, προκειμένου αυτή να μην εκδικείται. Διότι η δημοκρατία κατά τον Αντρέα Λοβέρδο, δεν πρέπει να εκδικείται. Ένας περιορισμός θα της βγει σε καλό, αφού θα αποφύγει να δείξει την εκδικητικότητα της. Αυτό, μπορούν άνετα να το κάνουν οι ακραίοι δημοκράτες. 

Όπως μπορούν να γράφουν στα ακραία δημοκρατικά τους αρχίδια νόμους του κράτους. Γιατί, άλλο κράτος και άλλο δημοκρατία. Η δημοκρατία δεν πρέπει να εκδικείται, ενώ το κράτος των ακραίων δημοκρατών μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει και λογαριασμό σε κανέναν να μην δίνει. 

Από τη μέρα που ο ακραίος δημοκράτης Ανδρέας Λοβέρδος κατέλαβε το υπουργείο παιδείας το μεταμόρφωσε σε ακραίο δημοκρατικό υπουργείο παιδείας. Διότι, εξασφάλισε όλες τις προϋποθέσεις στους έγκλειστους, ώστε να δώσουν εξετάσεις για τα ΑΕΙ. Ενώ πρώτα αυτό δεν ήταν εξασφαλισμένο. Αφού οι προηγούμενοι υπουργοί ήταν απλοί δημοκράτες και δεν ήταν ακραίοι δημοκράτες. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα εφαρμόσει ακόμα πιο ακραίες δημοκρατικές λύσεις ώστε να μην επιτρέψει στη δημοκρατία να εκδικηθεί. Θα συμπυκνώσει τις εξεταστικές περιόδους και θα τις κάνει νοβοπάν. 

Κάθε μέρα οι έγκλειστοι σπουδαστές θα έχουν και μια εξεταστική περίοδο. Έτσι δεν θα ασχολούνται με τίποτε άλλο παρά μόνο με τα μαθήματα τους. 

Για να μην συμβεί το ίδιο που συμβαίνει στα πανεπιστήμια με τους αιώνιους φοιτητές. Και φτάσουν οι φυλακές να έχουν αιώνιους φυλακισμένους φοιτητές. 

Ένα άλλο ακραίο δημοκρατικό που θα εφαρμόσει ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι η εξασφάλιση της αποφοίτησης. Μάλιστα, θα κατασκευάσει και ειδική αίθουσα μέσα στις φυλακές όπου θα γίνεται η ορκωμοσία. 

Επίσης, επιφυλάσσει και μια έκπληξη για το μέλλον των φυλακισμένων αποφοίτων. Θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν δικαίωμα εργασίας σύμφωνα με τα προσόντα που θα αποκτήσουν αποφοιτώντας μέσα από τη φυλακή. 

Θα τους εξασφαλίσει την ευκαιρία να εργάζονται, για όσο καιρό παραμένουν έγκλειστοι, με τη σύγχρονη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης. 

(Γελοίοι άντρες κατάντησαν την χώρα μπουρδέλο. Για εκλεκτούς πελάτες.)

υ.γ.   Υπογράφουμε   για τον Νίκο Ρωμανό


2 σχόλια:

  1. Γελοίοι άντρες κατάντησαν την χώρα μπουρδέλο. Για εκλεκτούς πελάτες.

    Πάω να δω αν δεν έχω υπογράψει κι εκεί που λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε ποια καραντίνα; Εδώ χρειάζεται καραμπίνα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή