Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Να γκρεμίσουμε τα βουνά και να τα κάνουμε ποτάμια




Τώρα πλέον οι ποταμίσιοι σέρφερ μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Στην μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου το "ποτάμι" απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον Λυκούδη. Δεν πλήρωσε, δηλαδή, τροφεία στη Δημ.Αρ. για να ξοδευτεί και πάει φουλ για το πρωτάθλημα. Οπότε, το έχουνε σίγουρο το Champions League.

Ο Θεοδωράκης προβληματίζεται σε ποια θέση να χρησιμοποιήσει τον Λυκούδη. Ο οποίος δήλωσε αποφασισμένος να διεκδικήσει για τον εαυτό του τη θέση του σέντερ φορ. Γιατί το σκαρί του, ο σωματότυπος του, είναι για να βάζει γκολ. Είπε μάλιστα ό,τι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως αμυντικός, αφού ως γκολτζής που είναι, μπορεί να τα βάζει στη δική τους εστία.

Ο Θεοδωράκης, μάλλον προσανατολίζεται να τον χρησιμοποιήσει ως τερματοφύλακα. Για να φυλάει την εστία του από τα αυτογκόλ του Τατσόπουλου και του Ψαριανού. Ειδικά του δεύτερου ο οποίος πριν βάλει αυτογκόλ το μυρίζει. 

Μάλιστα, του είπε ό,τι αυτή η θέση του πάει γάντι. Πιάνει πουλιά στον αέρα.  



Με την προσθήκη του Ψαριανού, του Τατσόπουλου και του Λυκούδη το "ποτάμι" δεν θα θυμίζει πλέον ποτάμι αλλά κάτι σαν λίμνη. Ο Σταύρος θα εκπροσωπεί τον ορμητικό χείμαρρο και οι υπόλοιποι τη θολούρα της λίμνης.


Τον Ψαριανό τον προορίζει για δεξιό εξτρέμ. Γιατί, σαν κυνηγόσκυλο που είναι, αν και ψαριανός, θα μυρίζει όλο το γήπεδο και θα ξέρει που χέζουν και που κατουράνε τα υπόλοιπα σκυλιά. Βέβαια, έχει μια αδυναμία στα κανίς, αλλά αυτά φοράνε babylino.      

Τον Τατσόπουλο σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην του δώσει θέση στην ενδεκάδα αλλά να τον κρατάει στο πάγκο και να τον χρησιμοποιεί σε ειδικές αποστολές. Όταν βγαίνει η μπάλα αράουτ να τρέχει να την μαζεύει και όταν τραυματίζεται κάποιος να τον κουβαλάει με το φορείο. 

Βέβαια, στον Τατσόπουλο δεν άρεσε και πολύ αυτό και του ζήτησε να τον κάνει μασέρ στη γυναικεία ομάδα. Όμως, ο αρχηγός αρνήθηκε ευγενικά, γιατί θέλει την υπόλοιπη μισή Αθήνα ελεύθερη για να μπορεί να τη διασχίζει με το ποτάμι του. 


Μάλιστα, του είπε πως είναι καλύτερα να ανέβει κατά Θεσσαλονίκη μεριά για να δοκιμάσει και καμιά μπουγάτσα. Είναι και η Ταχιάου εκεί που θα τον ξεναγήσει. Γιατί γνωρίζει όλα τα μπουγατσατζίδικα της πόλης.


Μέρα με τη μέρα το "ποτάμι" μεταρρυθμίζεται. Πήγε στο "ποτάμι" ο Λυκούδης και έφερε μαζί του και την μεταρρύθμιση που έκανε στη Δημ.Αρ. Τόση εμπειρία δεν πρέπει να πάει χαμένη. Ο Τατσόπουλος έφερε την μεταρρύθμιση που του έκανε ο Συ.Ριζ.Α. Γιατί κι αυτή η εμπειρία δεν πρέπει να πάει χαμένη. Οπότε από εμπειρίες το "ποτάμι" παραφούσκωσε.       

3 σχόλια:

  1. Πλάκα κάνεις! Πάει ο Τατσόπουλος ποτάμι; Μέσα;... Αχαχα!

    Χρόνια πολλά με Υγεία :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ που υπάρχουν άνθρωποι και μάλιστα μορφωμένοι που ακολουθούν αυτό το κατασκεύασμα, τι να πούμε άλλο δηλαδή; Φαιδρές καταστάσεις για γέλια αν δεν επρόκειτο για τις ζωές μας!

    Χρόνια Πολλά και καλά εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή