Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Εμείς θέλαμε, αλλά αυτοί δεν ήθελαν, οπότε μετά και εμείς δεν θέλαμε…




Απορρίπτει η κυβέρνηση το ενδεχόμενο συνάντησης του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο ευρύτερης συνεννόησης. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης, Αντώνης Σαμαράς, τόνισε ότι :

“Εμείς γιατί κοίταξε στην μια τέτοια αρχή ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν τους για να γίνει αυτή η συνάντηση αλλά ύστερα μόλις όπως είπαμε ότι αυτό εμείς δεν καν θέλαμε αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να γίνει η συνάντηση και μετά εμείς είπαμε όχι λέμε δεν θα γίνει θα γίνει αυτό πάλι νέα συνάντηση για να οριστεί το μέρος για να γίνει η συνάντηση – Όχι δεν πειράζει… εμάς δεν μας πειράζει ας γίνει όποτε θα κάνει όπως θα θελήσει ο κ. Τσίπρας – Ναι ναι α μπράβο, ύστερα, ακούς, μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι όχι δεν θέλαμε για να γίνει η συνάντηση και εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμε, δε θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε αυτό που θέλουμε άμα δε θέλουμε και μεις το αλλάξαμε και λέμε εντάξει δεν, ούτε και εμείς θέλουμε μετά είπαν αυτοί πάλι ότι, ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίνει εμείς όμως μετά δε δεχτήκαμε μετά από όλα αυτά και είπαμε να γίνει όποτε το κάνει να οριστεί η συνάντηση. Αυτό Ακριβώς. Τίποτα άλλο.”

(Αν ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα, θα μπορούσε κάποια στιγμή να περάσει μια βόλτα από τη Βουλή)



υ.γ.  το κορυφαίο παλιοκούρελο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου