Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

έκτακτο δελτίο επιδείνωσης της υποκρισίας




Θα περίμενε κανείς ο κ. Γεωργιάδης, που τώρα πλέον είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και όχι υπουργός, είναι αλήθεια ό,τι υπέστη έναν ανεπαίσθητο υποβιβασμό, αλλά και μια αρκετά αισθητή μείωση αποδοχών, γι' αυτό και τοις προάλλες μίλησε για απώλεια εισοδήματος των βουλευτών, εννοώντας βέβαια, αυτών που ήταν υπουργοί και αναδομήθηκαν, γιατί οι υπόλοιποι όσα έπαιρναν όταν ο κ. Γεωργιάδης ήταν υπουργός, τα ίδια παίρνουν και τώρα που έγινε κλητήρας. 

Θα περίμενε, λοιπόν, κάποιος να δει τον  κ. Γεωργιάδη να πανηγυρίζει και να τον ακούσει να λέει ό,τι αυτός τα έλεγε αλλά εμείς δεν τον παίρναμε στα σοβαρά, αν και σοβαρός ο ίδιος, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κωλοτούμπες όταν γίνει κυβέρνηση και ό,τι αντιγράφει την πολιτική και το πρόγραμμα του κόμματος που υπηρετεί και ότι αυτός και το κόμμα που υπηρετεί είναι οι μόνοι γνήσιοι εκφραστές αυτής της πολιτικής και αντί γ' αυτά ο κ. Γεωργιάδης μας είπε ό,τι η Ρένα Δούρου εφαρμόζει τον διαγωνισμό του Σγουρού, αντί να τον ακυρώσει και να προσλάβει τις καθαρίστριες που απέλυσε το υπουργείο οικονομικών, ώστε να ησυχάσει επί τέλους το υπουργείο απ' αυτές και να είναι και αυτή συνεπής σύμφωνα με τις προεκλογικές της εξαγγελίες.


Ο κ. Γεωργιάδης δεν μας είπε όμως, πως μπορεί να ακυρωθεί ένας διαγωνισμός και μια σύμβαση, χωρίς να διεκδικήσει ο ανάδοχος δικαστικά την εφαρμογή της σύμβασης, οπότε και θα καθυστερήσει μέχρι την έκδοση της τελικής απόφασης, ή να ζητήσει να αποζημιωθεί, ή και να μπλοκάρει μελλοντικούς διαγωνισμούς, αν και γνωρίζει πολύ καλά από διαλύσεις, όχι μόνον διαγωνισμών (γνωρίζει και από αναθέσεις), πολύ περισσότερο από διάλυση ολόκληρου συστήματος υγείας, που θα τον στοιχειώνει στο υπόλοιπο του πολιτικού του βίου, αν θα υπάρξει βέβαια, γιατί μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και ....  








Ο κ. Λοβέρδος διέταξε Ένορκη διοικητική εξέταση γιατί παρέλειψαν, όπως είπε και έγραψε στο facebook, να τον ενημερώσουν ώστε να παραστεί στη δοξολογία του Ιερού Ναού του Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, στην οποία θα αντικαθιστούσε τον πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να μην παραστεί στη δοξολογία. 

Ο κ. Λοβέρδος το φέρει βαρέως, γιατί δεν είναι μικρό πράγμα να αντικαταστήσεις ολόκληρο πρωθυπουργό, και το ήθελε πάρα μα πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς έχασε την ευκαιρία κι αυτό δεν θα το αντέξει μέχρι να βρει τον αίτιο γι' αυτό το χουνέρι. 

Τώρα περιμένει το αποτέλεσμα της ΕΔΕ, το οποίο ευελπιστεί να εμφανίσει κάποιον χοντρό που του απέκρυψε το όλο πρόγραμμα και του εμφάνισε μόνο ό,τι ήταν ο αντικαταστάτης στην κατάθεση στεφάνου και στην παρέλαση και όχι του πρωθυπουργού.

Στην κατάθεση στεφάνου αντικατέστησε κάποιον συνάδελφό του γιατί εκείνος δεν μπορούσε να σκύψει λόγω ορθοπεδικού προβλήματος και στην παρέλαση αντικατέστησε πάλι κάποιον άλλο συνάδελφό του που δεν μπορούσε να παραμείνει πάνω στην εξέδρα για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγο συχνουρίας.

Ο κ. Λοβέρδος είναι ειδικός στο να αντικαθιστά τους υπόλοιπους, είναι πρόθυμος γι' αυτό, άλλωστε δεν έχει και κάποιο ιδιαίτερο λόγο να μην το κάνει, να ξαναφτιάξει κόμμα ούτε που το σκέφτεται, γι' αυτό θέλει να είναι ο επίσημος αντικαταστάτης, γιατί, για να μπορεί να αντικαθιστά θα πρέπει να παραμείνει υπουργός, κι αυτό είναι που τον έκανε τούρκο, πως είναι δυνατόν στον γενικό αντικαταστάτη να του κρύβουν το πρόγραμμα αντικαταστάσεων!   






Ο κ. Σαμαράς που είναι υπερευαίσθητο άτομο, άλλωστε το έδειξε, όταν μάζεψε στο κόμμα του, όλους τους ανίατους ακροδεξιούς, αφού δεν τους ήθελε κανένας πλέον, έδειξε για άλλη μια φορά αυτή του την ευαισθησία.

Ζήτησε να βρεθεί ο υπεύθυνος, που το άσυλο ανιάτων δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις πληρωμές στην εταιρεία παροχής φυσικού αερίου λόγω οικονομικών δυσκολιών.    

Μάλιστα, έδωσε εντολή αυτό να γίνει άμεσα, ώστε να αποκατασταθεί η σύνδεση της παροχής φυσικού αερίου στο άσυλο ανιάτων.

Αν ζήτησε να γίνει και ΕΔΕ δεν έγινε γνωστό. Οι πληροφορίες όμως λένε ό,τι ο ίδιος ο κ. Σαμαράς έδωσε την εντολή για τη διακοπή μέσω του κινητού του κ. Βενιζέλου για να τον ενοχοποιήσει. 

Ο κ. Σαμαράς δεν δέχεται για κανέναν λόγο να λειτουργεί άλλο άσυλο ανιάτων εκτός αυτού που ο ίδιος διοικεί. 

Γι' αυτό και έδωσε την εντολή, να γίνει η επανασύνδεση, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει και οι δικοί του ανίατοι, να έχουν τη δυνατότητα να καταφύγουν εκεί, όταν θα αναγκαστεί να κλείσει το δικό του. 



1 σχόλιο:

  1. Αχαχαχαχα! Τέλειο! Ο τίτλος είναι άξιος για επιθεώρηση ή και για βιβλίο μη σου πω, και όχι μόνο κι εκείνο το "πως είναι δυνατόν στον γενικό αντικαταστάτη να του κρύβουν το πρόγραμμα αντικαταστάσεων!"...αχαχα! Ζωγράφισες -και- σήμερα με τους καραγκιόζηδες που μπλέξαμε και συγνώμη κι από τον Καραγκιόζη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή