Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Ο κ. υπουργός ανακοίνωσε την αύξηση του εισιτηρίου στα Νοσοκομεία.















Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα την αύξηση της εισόδου στα ιατρεία των Νοσοκομείων σε είκοσι πέντε ευρώ (25). Δεν πρόκειται για την γνωστή εντολή της τρόϊκας, όπως μας πληροφόρησε ο υπουργός. Αυτοί ήθελαν να εφαρμοστεί η αύξηση από την πρώτη του 2014. Όμως, επειδή κρίνεται αναγκαία η αύξηση, η οποία θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη, αλλά μετά από δική του επίπονη προσπάθεια, κατάφερε και πέτυχε το εισιτήριο να είναι όσο και το μεροκάματο ενός εργάτη, γιατί δεν νοείται να υπάρχουν στρώματα παραφουσκωμένα με ευρώ στα σπίτια και τα νοσοκομεία να μην έχουν στρώματα. Για τον ίδιο λόγο, αν δεν βρεθούν στρώματα μπορεί να κλείσουν κάποια Νοσοκομεία, τα μισά σε πρώτη φάση και μετά βλέπουμε.


Είπε επίσης ό,τι όταν συλλαμβάνεται τζαμπατζής στα νοσοκομεία θα οδηγείται κατευθείαν στο νεκροτομείο, οι υπόλοιποι, οι νομοταγείς που θα πληρώνουν κανονικά το εισιτήριο τους, θα λαμβάνουν από ένα βιβλίο των εκδόσεων του κυρίου υπουργού ως δώρο, για να απασχολούνται κατά το διάστημα που θα χρειάζεται να περιμένουν τον γιατρό, που θα έρχεται από την γειτονική πόλη.

Κάποιοι ακραιφνείς, που εισήλθαν παράνομα στο νοσοκομείο και κατά πληροφορίες είναι μέλη παραστρατιωτικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκαν στους πάγκους όπου υπήρχαν τα βιβλία για τους επισκέπτες και τους ασθενείς και έκαναν το χώρο "γης Μαδιάμ". Μόλις επιλήφθηκε του ζητήματος ο κύριος υπουργός, έκραξε μονομιάς, δεν είναι δυνατόν να μετατρέπετε ο ιερός χώρος των Νοσοκομείων σε χώρο βεβήλωσης, ας τα έβγαζαν καλύτερα έξω για να τα κάψουν. Και επικοινώνησε άμεσα με τον κ. υπουργό της προστασίας των Νοσοκομείων και του ζήτησε να στείλει άμεσα τριάντα διμοιρίες των ΜΑΤ, για να βάλουν τάξη, να συλλάβουν τους ταραξίες και να τους απελάσουν μαζί με τους λαθρομετανάστες. 














* Το κείμενο αυτό και οι φωτογραφίες αποτελούν σύνθεση με σκοπό τη σάτιρα, διαδώστε το.

5 σχόλια:

  1. Ουτε..η προσφορα βιβλιων ισχυει;;;
    ΚΡΙΙΙΙΜΑ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως -με αυτή τη φωτό στην αρχή- του κάνεις και διαφήμιση του τύπου. Μέχρι και τα τηλέφωνα του έχει, μη μου βάζεις ιδέες!!! Πολύ καλό -και- αυτό το σημερινό σου! Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά, πλάκα-πλάκα, τον πρόλαβα, εγώ το είπα χθες, αυτός το είπε σήμερα.

      Διαγραφή
    2. Ποσοστά πήρες ή τσάμπα;; Χαχαχα! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
    3. Α! Κι όποτε μπορείς, ρύθμισε και το ρολόι! 1:και κάτι μ.μ δείχνει νυχτιάτικο!!

      Διαγραφή