Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ο κ. Τσίπρας δήλωσε ό,τι θα χαιρετήσει τη συγκέντρωση των "παραιτηθείτε"


























by aristero mpatzaki


Οι πληροφορίες που έχει το αριστερό mpatzaki του "panteloni kampana" αναφέρουν ό,τι ο κ. Τσίπρας έχει στα χέρια του έκθεση με το αποτέλεσμα έρευνας γνωστού οίκου δημοσκοπήσεων όπου αποκαλύπτεται ό,τι οι "παραιτηθείτε" είναι οι μεταλλαγμένοι "μενουμευρωπαίοι" και ό,τι στη σημερινή συγκέντρωση θα είναι οι ίδιες φάτσες και θα κρατάνε τα ίδια πλακάτ. Η μόνη διαφορά θα είναι μερικοί να έχουν στην αγκαλιά τους κανένα μωρό που γεννήθηκε μετά τους "μενουμευρώπη" και πριν τους "παραιτηθείτε".

Ένας λόγος που μεταλλάχτηκαν οι "μενουμευρωπαίοι" σε "παραιτηθείτε" είναι γιατί και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας μεταλλάχτηκε σε "μενουευρωπαίο", οπότε, δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν στο ίδιο "κίνημα" αφού είναι γνωστό ό,τι οι "μενουμευρωπαίοι" είναι νεοφιλελέδες ενώ ο κ. Τσίπρας είναι αντάμ παπαντάμ αριστερός.



Για το λόγο αυτό δημιούργησαν νέο κίνημα ώστε να μην τους καπελώσει ο κ. Τσίπρας τώρα που μεταλλάχτηκε σε "μενουμευρωπαίο" αλλά και για να του τη σπάσουν, διότι θεωρούν ό,τι αν ήταν μαζί τους ευθύς εξ αρχής δεν θα χρειαζόταν σήμερα να ζητάνε την παραίτηση του, να γίνονται θέαμα στα κανάλια της διαπλοκής και να βγάζει selfies μαζί τους ο κ. Γεωργιάδης.

Στην εισήγησή του προς τον κ. Τσίπρα ο γνωστός οίκος δημοσκοπήσεων τον προτρέπει  να συμμετάσχει στη σημερινή συγκέντρωση και ο Συριζα, για να στείλει μήνυμα στους δανειστές ό,τι θα ικανοποιήσει το αίτημα των "παραιτηθείτε" οπότε θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον κ. Μητσοτάκη αν επιμένουν να ξαναπουλήσει αυτά που ήδη έχει ξεπουλήσει. Για τα υπόλοιπα βλέποντας και κάνοντας.

Στο κεφάλαιο "κίνδυνοι για την κυβέρνηση" της έκθεσής του ο γνωστός οίκος δημοσκοπήσεων αναφέρει ό,τι δεν συντρέχει κίνδυνος για την κυβέρνηση από τους "παραιτηθείτε". Διότι, όποιος και να έρθει τα ίδια σκατά θα είναι. Δεν υπάρχει λόγος να φύγουν οι ψηφοφόροι απ' τα σκατά του Συριζα και να πέσουν στα σκατά του Κούλη και του Άδωνις. Άλλωστε, για 99 χρόνια μέσα στα σκατά θα ζούνε. Έχει σημασία τι σκατά θα είναι;

Ο μόνος κίνδυνος για την κυβέρνηση όπως αναφέρει στην έκθεσή του ο γνωστός οίκος δημοσκοπήσεων θα προέρχονταν από το κίνημα "άντε και γαμηθείτε" αν κατάφερνε ποτέ να συγκροτηθεί, διότι αποτελεί το 50% του εκλογικού σώματος. Ειδικότερα αν αυξηθεί περισσότερο. Θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας, ο Κούλης και όλο το κακό συναπάντημα να πάρουν σπίτι τους τα σκατά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου