Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

αποκλειστικό: στη Μέρκελ το Νόμπελ ειρήνης




Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση γερμανικού μμε ένα ποσοστό 40% των Γερμανών πολιτών δεν συμφωνεί με τους χειρισμούς της Μέρκελ στο προσφυγικό και ζητάει την παραίτηση της.

Ζητάνε από τη Μέρκελ να εφαρμόσει και η Γερμανία το νόμο της Δανίας και να ξελαφρώνουν τους πρόσφυγες από τα χρυσαφικά τους. Αλλά η Μέρκελ τους απάντησε ό,τι αυτά τα έκαναν οι Ναζί και ό,τι αυτή δεν θα γίνει ποτέ σαν αυτούς.

Κι αυτοί της απάντησαν ό,τι δεν θα γίνουν ποτέ σαν την Μέρκελ, που στα νιάτα της ήταν κομουνίστρια, κι ό,τι γνωρίζουν πολύ καλά από που κατάγονται. Μάλιστα, ζητάνε απ' την αστυνομία να εκτελεί τους πρόσφυγες πυροβολώντας στο κεφάλι, ή έστω πισώπλατα.

Ο Σόϊμπλε είναι αποφασισμένος να ζητήσει την απομάκρυνση της, αν η Μέρκελ συνεχίσει να βγάζει selfies με τους πρόσφυγες και να ακουμπάει το μάγουλο της πάνω στο δικό τους χωρίς να συχαίνεται.



Ενώ αυτόν, θέλουν να του πιάνουν τον κώλο, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες. Που μπαίνουν κατά εκατομμύρια στη Γερμανία και μετά ζητάνε να τους σπιτώνει, να τους ταΐζει και να τους δίνει δουλειά. Είναι σαν να του πιάνουν τον κώλο. Άσχετα αν δεν το νοιώθει απ' τους ρόζους που έχει βγάλει ο κώλος του.

Μάλιστα, η Μέρκελ είπε ό,τι είναι απογοητευμένη με την αχαριστία των συμπατριωτών της. Έκανε ολόκληρη την Ευρώπη Γερμανική χωρίς ν' ανοίξει ρουθούνι κι αυτοί οι αχάριστοι δεν της το αναγνωρίζουν. Τόσο αχάριστοι είναι.

Απείλησε ό,τι αν συνεχίσουν να αμφισβητούν την αγάπη της για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες θα παραιτηθεί απ' την καγκελαρία και θα μετακομίσει στη Λέσβο να τους υποδέχεται και να τους μαγειρεύει.

Αυτό ήταν η αφορμή να προτείνουν την Μέρκελ οι πρόεδροι ευαγών ιδρυμάτων της ημετέρας μαζί με την Σούζαν Σάραντον για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Οπότε, μαζί τους θα τιμηθούν αναγκαστικά και κάποιοι τεμπέληδες κωλοέλληνες που μαζεύουν τους πνιγμένους.

Μετά το Νόμπελ Ειρήνης του 2012 με το οποίο τιμήθηκε η ΕΕ για την συμβολή της στην ειρήνη και συμφιλίωση των λαών, τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα έχει την ευκαιρία η ΕΕ μέσω της Μέρκελ, που θα γίνει μαγείρισσα των προσφύγων, να ξανατιμηθεί.

Αυτή τη φορά, για το αποτέλεσμα απ' τη συμβολή της, στην ειρήνη και τη συμφιλίωση των λαών, στη δημοκρατία και στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου