Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

το γραφένιο θα μας σώσει



by aristero mpatzaki

Ερευνητές του Ισραήλ κατασκεύασαν στα εργαστήρια τους τον πρωθυπουργό του μέλλοντος από το "μαγικό" υλικό γραφένιο, που έχει ποικίλες εφαρμογές και μεταμορφώνεται με άπειρους τρόπους.

Από σφουγγάρια που μπορούν να καθαρίζουν γρηγορότερα τις πετρελαιοκηλίδες μέχρι πολύ λεπτά και ανθεκτικά προφυλακτικά που προσαρμόζονται εύκολα στη θερμοκρασία του σώματος και κάνουν πιο απολαυστική την εμπειρία. 

Αυτός ήταν και ο λόγος της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στο Ισραήλ.

Λέγεται ό,τι σε λίγα χρόνια, που θα αναπτυχθεί η βιομηχανική παραγωγή, λόγο των πλεονεκτημάτων του γραφένιου, που είναι υλικό ανθεκτικό, με μεγάλη αντοχή στις διαπραγματεύσεις και εύκαμπτο, διπλώνει εύκολα και δεν σχίζεται, θα γίνει εφικτή η μαζική παραγωγή πρωθυπουργών από γραφένιο. 

Καθώς, θα είναι ακούραστοι, θα εργάζονται εικοσιτετράωρο, δεν θα λαμβάνουν αμοιβή, δεν θα χρειάζονται ύπνο, ούτε τροφή, οπότε θα καταργηθούν τα κρεβάτια και τα WC, και θα υπάρξει οικονομικό όφελος από το χαρτί υγείας και το αποσμητικό χώρου και, το βασικότερο, δεν θα χρειάζονται αντικατάστασης, άρα και εκλογές, που μας βάζουν σε δίλημμα μήπως ψηφίζοντας Τσίπρα μας προκύψει Σαμαράς.


Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στα ερευνητικά εργαστήρια των Ισραηλινών με τη μορφή του πρωθυπουργού από γραφένιο τελικά διευθετήθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Τόσο για τον κ. Τσίπρα όσο και για τη χώρα μας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αλλεπάλληλες πειραματικές δοκιμές των Ισραηλινών επιστημόνων, όταν ολοκληρώνονταν η κατασκευή του πρωθυπουργού από γραφένιο και για ανεξήγητο λόγο, αυτός, έπαιρνε πάντα τη μορφή του κ. Τσίπρα. 

Προκειμένου να μην δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο και πρόβλημα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της πατέντας, κλήθηκε στο Ισραήλ ο κ. Τσίπρας για διαβουλεύσεις και τελικά, επιτεύχθηκε συμφωνία μετά από δεκαεφτάωρη διαπραγμάτευση.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ό,τι σε κάθε παραγγελία πρωθυπουργού από γραφένιο ο κ. Τσίπρας θα εισπράττει το 50% του ποσού, το οποίο αποποιείται για τον εαυτό του και θα κατανέμεται σύμφωνα με την επιθυμία του κατά 20% στους δανειστές μας για να μην ζητάν να περικόπτονται οι συντάξεις, κατά 20% στους δανειστές των πολιτών για να μην πλειστηριάζονται τα σπίτια τους και το υπόλοιπο 10% στην κ. Μέρκελ, αφού εξ αιτίας της έγινε πρωθυπουργός και αχάριστος δεν είναι. 

Η κ. Μέρκελ όταν πληροφορήθηκε την πρόθεση του κ. Τσίπρα αρνήθηκε ευγενικά και πρότεινε να παρακρατείται από το Ελληνικό Δημόσιο έναντι των αποζημιώσεων που οφείλει η χώρα της από τις καταστροφές των Ναζί με αποτέλεσμα να το πληροφορηθεί ο κ. Σόϊμπλε και να την απειλήσει ό,τι θα σηκωθεί απ' το καροτσάκι του και θα την δείρει. Τελικά, συμφώνησε, ένα μέρος από το 10% να το εισπράττει ο ίδιος σε είδος. Σε προφυλακτικά από γραφένιο.      

Το aristero mpatzaki επικοινώνησε με τον νέο προσωρινό πρόεδρο της ΝΔ για να του πάρει μια δήλωση σχετικά με το πρόσωπο που θα έχει ο πρωθυπουργός από γραφένιο και ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε έκπληκτος και, μάλιστα, είπε πως είναι αδύνατον να συμβεί αυτό καθώς πριν από τον κ. Τσίπρα υπήρξαν τρεις πρωθυπουργοί της ΝΔ που ήταν κλάσεις χειρότεροι του. 

Όχι. Για τους υποψήφιους νέους προέδρους της ΝΔ δεν είπε τίποτε. Άφησε να εννοηθεί ό,τι ενδεχομένως να μην υπάρξει νέος πρόεδρος.   

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου