Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

η επιστήμη έλυσε το μυστήριο της καταγωγής των ναζί



Η ομάδα των παλαιοανθρωπολόγων, που βρήκε τα απολιθωμένα οστά σε σπήλαιο της Νότιας Αφρικής, ανακοίνωσε ό,τι αυτά ανήκουν σε ένα άγνωστο έως σήμερα είδος ανθρώπου που έζησε πριν από 2,5 έως 2,8 εκατομμύρια χρόνια.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της μελέτης των παλαιοντολόγων, που εξέτασαν τα οστά του Homo chrisavgoulo, όπως ονομάστηκε το νέο είδος ανθρώπου καθώς ο εγκέφαλος του ήταν δυσανάλογα μικρός και προσομοιάζει με μια κατηγορία εγκεφάλων που συναντάται ακόμη και σήμερα σε κάποιες ομάδες ανθρώπων, αναφέρει ό,τι αυτό το άγνωστο είδος είχε πέλματα, παλάμες και καρπούς παρόμοιους με του σύγχρονου ανθρώπου.

Όμως, τα δάχτυλα και οι ώμοι του θυμίζουν, όπως λένε οι επιστήμονες ανθρωπολόγοι, πλάσματα που ζούσαν στα δέντρα και κατέβαιναν μόνον για να βρουν τροφή, η οποία ήταν κυρίως οι ρίζες των δέντρων που είχαν για κατοικία τους, διότι καλύτερα φαΐ απ' τον τόπο σου παρά τρέχα γύρευε, με αποτέλεσμα να ξεραίνονται τα δέντρα και να τους χτυπάει ο ήλιος, εξ ου και το μαύρο χρώμα του δέρματος τους.

Όπως επίσης είπαν οι επιστήμονες ανθρωπολόγοι, οι Homo chrisavgoulo κατέβαιναν από τα δέντρα για να κυνηγήσουν τους Homo erectus, όταν περνούσαν από τη γειτονιά τους καθώς έψαχναν το δρόμο για την Ευρώπη, ώστε να εξευρωπαϊστούν και να γίνουν οι σημερινοί χρήσιμοι μαλάκες gkastarmpaiter.


Διότι οι Γερμανοί παραείναι χρήσιμοι αφού κατάφεραν να διαλύσουν την Ευρώπη, μαζί και τη Γερμανία, δυο φορές τα τελευταία εκατό χρόνια και τώρα ετοιμάζονται να τριτώσουν το κακό. Εκτός, αν τα νέα κύματα του Homo erectus που καταφτάνουν στη Γερμανία πάρουν την εκδίκηση τους, μετά τα όσα έχουν υποστεί από την ειρηνόφιλη πολεμική βιομηχανία της και αναγκάσουν τους Homo chrisavgoulo να ξανανέβουν στις βελανιδιές.

Οπότε, δεν θα χρειάζεται να κατεβαίνουν για να τρώνε τις ρίζες, να ξεραίνονται τα δέντρα και να τους καίει ο ήλιος, αφού θα έχουν για τροφή τους καρπούς της βελανιδιάς. Που διαθέτουν μεγάλο αριθμό ιχνοστοιχείων και επιτρέπουν να παραμένει ο εγκέφαλος στο ίδιο επίπεδο, που κατά τους επιστήμονες παλαιοντολόγους ήταν στο μέγεθος ενός μέσου πορτοκαλιού, αλλά δεν μπορούν να πουν με σιγουριά αν είχε και το χρώμα του πορτοκαλιού και επί πλέον, αν είχε κουκούτσια, ώστε, να δώσουν ακριβώς την εικόνα που θα μπορούσε να αποτελέσει μέτρο σύγκρισης με κάτι σκατοεγκέφαλους που κυνηγούν ακόμη και σήμερα τον Homo erectus γιατί νομίζουν ό,τι θέλει να τους πάρει τις βελανιδιές και να μείνουν αυτοί χωρίς βελανίδια.

Αναμένοντας τα αποτελέσματα της ανάλυσης του DNA οι παλαιοντολόγοι, για την εξαγωγή ακριβέστερων συμπερασμάτων, αναφέρουν ό,τι κάποιοι πληθυσμοί των Homo chrisavgoulo ενδέχεται να έφτασαν στην Ευρώπη κυνηγώντας τους Homo erectus γιατί είχαν καλύτερες γυναίκες, αλλά και επειδή, νόμιζαν ό,τι αν τους σκότωναν το πνεύμα τους θα κατοικούσε στο δικό τους σώμα και θα μπορούσαν να μεταλλαχτούν κι αυτοί σε Homo erectus. Παρόλα αυτά ο εγκέφαλος τους δεν αυξήθηκε ούτε στο μέγεθος μεγάλου πορτοκαλιού.

Στην έκθεση των επιστημόνων ανθρωπολόγων αναφέρεται ό,τι το ύψος του άγνωστου είδους ήταν αντίστοιχο μ’ αυτό του Homo erectus  και ό,τι οι πιο κοντοί είχαν ηγετικές ικανότητες ενώ τα γαϊδούρια ήταν για να δέρνουν και να ανάβουν τους φούρνους.




* Το κείμενο αυτό και οι φωτογραφίες αποτελούν σύνθεση με σκοπό τη σάτιρα και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Μέχρι η επιστήμη να αποφανθεί οριστικά.



1 σχόλιο:

  1. Το..ΜΥΣΤΗΡΙΟ με τους,περι ου ο λογος...Πορτοκαλο-εγκεφαλους...
    Ειναι οτι..Μοιραζουν τροφιμα,και παραμυθια...
    ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΥΝ τους πιο εξελιγμενους ΕΡΕΚΤΟΥΣ να πλησιασουν...
    Για να τους ΦΑΝΕ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή