Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι... η ανάπτυξη



Ο Αντώνης Σαμαράς δεν παίζει με την ανάπτυξη. Η ανάπτυξη παίζει μαζί του. Μάλιστα, τον παίζει στο μισό γήπεδο. Μονότερμα. Και του έχει βάλει εκατό γκολ από το deal με τους Άραβες μέχρι σήμερα. Εκτός από τα αυτογκόλ που έβαλε ο ίδιος. Όμως, δεν το βάζει κάτω. Είναι fan της ανάπτυξης, γι' αυτό και ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία από κει που χτυπάει η καρδιά της ανάπτυξης. Απ' τη Ματαράγκα.

Γιατί στη Ματαράγκα υπάρχουν μεγάλες καινοτόμες μονάδες που εκπροσωπούν το αύριο. Και ο Αντώνης Σαμαράς σαν καινοτόμος που είναι, εκπροσωπεί αυτό το αύριο. Και αυτό το αύριο εκπροσωπείται από το Goji Berry. Και το Goji Berry εκπροσωπεί αυτό το αύριο. Γιατί το αύριο είναι το Goji Berry και το Goji Berry είναι το αύριο. Οπότε, ο Αντώνης Σαμαράς που είναι αυτό το αύριο, εκπροσωπείτε από το Goji Berry και το Goji Berry απ' τον Αντώνη Σαμαρά, κι όποιος αμφιβάλει, να ρωτήσει τον Αντώνη Σαμαρά.


Γιατί η ανάπτυξη έρχεται με τον Αντώνη Σαμαρά και το Goji Berry. Και δεν έρχεται όταν την καλέσεις, ας πούμε, σαν τον γιατρό που τον καλεί ο ασθενής. Ή το ασθενοφόρο για να τον μετακομίσει στην εντατική. Και να αποφανθεί το ιατρικό συμβούλιο αν θα του δοθεί και κάποια άλλη θεραπεία, ή αν θα του γίνει ευθανασία, ή αν θα τον αφήσουν να τα κακαρώσει μόνος του. Με τον Αντώνη Σαμαρά και το Goji Berry η ανάπτυξη θα αναστηθεί, κι όποιος δεν το κατάλαβε, να ρωτήσει τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά. 

Αυτή την προοπτική του Goji Berry κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την γκρεμίσει. Γιατί το Goji Berry χτίζει την νέα Ελλάδα. Την Ελλάδα του αύριο. Την Ελλάδα του Goji Berry Samara. Κι αυτό δεν θα το επιτρέψει ο Σαμαράς. Δεν θα επιτρέψει να γκρεμίσουν κάποιοι αυτό που ο ίδιος χτίζει με το Goji Berry. Κι όποιος δεν το πιστεύει, να ρωτήσει τον ίδιο. Πριν τις εκλογές. Γιατί μετά, δεν θα τον βρίσκει πουθενά. Εκτός κι αν θέλει να σκαλίζει στα σκατά.


3 σχόλια:

  1. Αυτός ο τρόπος γραφής σού πάει πολύ. Είναι χάρισμα, πάει και τελείωσε. Επειδή δε θυμάμαι αν στα ξανάπα (αλτσχάιμερ;) καλή χρονιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι για να φύγουν.
      Προβλέπω πως πολύ σύντομα θα δούμε δημοσκοπήσεις που θα λένε, "Για πρώτη φορά μετά τις Ευρωεκλογές πέρασε η ΝΔ μπροστά", κι ας είναι η διαφορά στο 7%, υπάρχει βιομηχανία παραπληροφόρησης, το διακύβευμα είναι μεγάλο, αυτό και μόνο δείχνει πόσο δίκαιο έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.
      Καλή Χρονιά.

      Διαγραφή
  2. ΗΔΗ εγινε αυτο φιλε...!!!
    Εφημεριδα της Κυριακης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή