Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

....ή από βλάβη, ή από πέσιμο, ή από χέσιμο





Όπως αναφέρει κάποια ημιεπίσημη πηγή, που προέρχεται από τους τεχνικούς της ελληνικής αεροπορίας, γιατί επισήμως δια της κυβερνητικής εκπροσώπου δεν εκδόθηκε ακόμη ανακοίνωση, ίσως η κ. Σοφία να επισκέφτηκε τον κομμωτή της και δεν επέστρεψε, ότι τέτοια συμβάντα μπορούν να σημειωθούν σε οποιαδήποτε πτήση και δεν πρόκειται για ζήτημα συντήρησης του αεροσκάφους. 


Άλλες πηγές αναφέρουν ό,τι η ρωγμή στο τζάμι οφείλεται σε αστοχία του υλικού, διότι κατά την παραγγελία του παρμπρίζ, ενώ αυτό θα έπρεπε να παραγγελθεί από άθραυστο υλικό, λόγω της κρίσης παραγγέλθηκε ιμιτασιόν και μάλιστα γ΄διαλογής. 

Βέβαια, μόλις επιστρέψει η κ. Σοφία από τον κομμωτή της θα διερευνήσει την όλη υπόθεση και θα ανακοινώσει τι πραγματικά συνέβη διότι ούτε το ένα, αλλά ούτε και το άλλο φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Γιατί αν είναι να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα, σε οποιαδήποτε πτήση, τότε η χώρα θα πάει κατά διαόλου, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να στουκάρει το αερόπλανο σε κανένα βουνό μαζί με το πολύτιμο φορτίο του. 


Ούτε για αστοχία υλικού πρόκειται αφού ως γνωστό η κυβέρνηση δεν είναι άσχετη αλλά στοχεύει στα καλύτερα υλικά, ψάχνει ακόμη και στα υλικά κατεδαφίσεως για να διαλέξει αυτά που θα βουλώσουν τρύπες. 

Βέβαια ο κ. Βενιζέλος που είδε το χάρο με τα μάτια του, δεν συμμερίζεται τις απόψεις της κ. Σοφίας, όπως εκμυστηρεύτηκε στον δημοσιογράφο της ΝΕΡΙΤ, που ταξίδευε κι αυτός με το ίδιο αερόπλανο, γιατί ως γνωστόν, η ΝΕΡΙΤ δεν έχει σπόνσορες για να ταξιδεύει με αεροπλάνα της γραμμής και να πληρώνει εισιτήριο και μάλιστα μετ' επιστροφής .

Επίσης ζήτησε από τον καμέραμαν της ΝΕΡΙΤ, που κι αυτός ταξίδευε με το ίδιο αερόπλανο, να μην τραβήξει εικόνες, όταν θα άλλαζε παντελόνι πριν επιβιβαστεί στο δεύτερο Εμπραέρ. 

Ο κ. Βενιζέλος πιστεύει ακράδαντα ό,τι πρόκειται για σαμποτάζ. Για να τον εκφοβίσουν ώστε να μην χρησιμοποιεί τα κυβερνητικά αερόπλανα για προσωπική του χρήση. Όμως, δεν πτοείται ο κ. Βενιζέλος και είναι πρόθυμος να υποστεί τα πάντα, αφού είναι το αγαπημένο του, που τον συνοδεύει ακόμη και στις διακοπές του.

Επίσης, απορρίπτει ο κ. Βενιζέλος την εκδοχή ό,τι κάποιος ζηλόφθονας τον μάτιασε. Δεν πιστεύει ό,τι μπορεί να συμβεί αυτό, αφού είναι ματιασμένος εκ γενετής. Οπότε εμμένει στην περίπτωση της δολιοφθοράς που είναι και η πιο προσιτή. 

Έτσι, η κ. Σοφία που διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και έχει μάλιστα και ικανότητες ενοράσεως, καταλήγει στο συμπέρασμα ό,τι πρόκειται για δάκτυλο του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμεί σφόδρα να ρίξει την κυβέρνηση προκειμένου να καταλάβει την εξουσία.

Μάλιστα, θα ζητήσει από τους δημοκρατικούς πολίτες να στηρίξουν τα ταξίδια των διακοπών του κ. Βενιζέλου με το Εμπραέρ γιατί έτσι θα ταξιδεύει μόνος του και δεν θα τον βλέπει ο κόσμος που θα θέλει να τον πετάξει απ' τα 37.000 πόδια και να σκάσει σαν καρπούζι. 


2 σχόλια:

  1. Έξοχη, λεπτή, διακριτική η σάτιρα σου! Εύγε Παντελόνι καμπάνα! Σε απόλαυσα!
    Ε ρε και να είχαμε τέτοια δημοσιογραφία τι ωραία που θα ήταν! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή