Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Δείγματα διαπλοκής



Η διαπλοκή άρχισε να μην αισθάνεται σταθερό το έδαφος κάτω από τα πόδια της. Άρχισε να σπαρταράει όπως το ψάρι έξω απ' το νερό. 

Όχι! Δεν θα τους αφήσουμε να μας γυρίσουν άλλα εκατό χρόνια πίσω. Δεν θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν το βρώμικο παιγνίδι τους. Τελεία και παύλα.

Ιδού το τελευταίο χτύπημα της αστικοφυλλάδας, που την έκλεισε η Ελληνική κυβέρνηση μετά την απελευθέρωση γιατί συνεργάστηκε με τους κατακτητές και επανακυκλοφόρησε με το μισό απ' το παλιό της όνομα.


Η ντροπή όλη δική τους.



[Μικροπολιτικός] Ο Κάντας και ο ΣΥΡΙΖΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/12/2013 08:00 |

[Μικροπολιτικός] Ο Κάντας και ο ΣΥΡΙΖΑ

Από αριστερά: Αντώνης Κάντας, Νίκος Κωνσταντόπουλος (τότε πρόεδρος του Συνασπισμού) και Ακης Τσοχατζόπουλος στην παρουσίαση βιβλίου του πρώτου, τον Σεπτέμβριο του 2002.Πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ (ΕΥΡ.)

Οι αποκαλύψεις του Αντώνη Κάντα για τις μίζες στα εξοπλιστικά έχουν προκαλέσει πόλεμο ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Η Κουμουνδούρου κατηγορεί...





Όπως αντιλαμβάνεστε για να διαβάσει κανείς το επαίσχυντο αυτό άρθρο πρέπει να γίνει συνδρομητής των διαπλεκόμενων, πρέπει να τους πληρώσει κι από πάνω. Ας μην ανησυχούν. Χρηματοδότες θα βρούνε αλλού.

Προσπαθούν να χτυπήσουν ύπουλα τον ΣΥΡΙΖΑ με μια φωτογραφία που απεικονίζει τον τότε αρχηγό του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Νίκο Κωνσταντόπουλο  κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Κάντα, να παρίσταται μεταξύ αυτού και του Τσοχατζόπουλου.

Ω! Ποία υποκρισία! Ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη.


Αναδημοσιεύω το άρθρο της olympiada για την αποκατάσταση της αλήθειας.





ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ: Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑ ΣΕ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.




ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!

Όλοι είδαν την φωτογραφία του Κωνσταντόπουλου δίπλα στον Κάντα κατά την παρουσίαση του βιβλίου του το 2002.

Η διαπλοκή την προέβαλλε αλλαλάζοντας, παρά το ότι ο Κωνσταντόπουλος ως πολιτικός θα μπορούσε να δικαιολογήσει θεσμικά την παρουσία του σε μία παρουσίαση βιβλίου. Όσο και αν θα έπρεπε να την είχε αποφύγει.

Αυτό όμως που δεν δικαιολογείται με τίποτα, είναι το ντοκουμέντο που αποκαλύπτει σήμερα το Ολυμπία. Το τρυφερό βλέμμα του κυρίου Στουρνάρα στον κύριο Κάντα, που σήμερα αφήνει πολύ λίγα πράγματα για την φαντασία.

Με ποιά θεσμική ιδιότητα ήταν εκεί ο κύριος Στουρνάρας; Μόνο μία: Πίστευε και αυτός ότι το ληστρικό καθεστώς Σημίτη, ήταν η “Χρυσή Πενταετία”.

Για τον Κάντα και τον Στουρνάρα, σίγουρα ήταν “Χρυσή” η διακυβέρνηση Σημίτη. Σήμερα το γνωρίζουμε. Δείτε το ντοκουμέντο:

Έτσι, για να ολοκληρώσουμε το ρεπορτάζ που δεν είδε η διαπλοκή.



Από δω και πέρα η ευθύνη μας είναι διπλή. 

Να αποκαλύψουμε τους διαπλεκόμενους. Που βρίσκονται σήμερα, που ήταν πριν και πως μας προέκυψαν. 

Να τους διώξουμε μια ώρα αρχύτερα, πριν ολοκληρώσουν την καταστροφή που έχουν αναλάβει εργολαβικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου