Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η θεωρία των.... κάλων.

                                                                                                     
Ο κ. Σαμαράς κλείνοντας την ομιλία του στην Πολιτική Γραμματεία της ΝΔ ζήτησε συγγνώμην από τους συνεργάτες του, συμβούλους για την ακρίβεια, γιατί δεν κατάφερε, μέχρι τώρα, να ανταποκριθεί εις το έπακρον, στις οδηγίες και τις κατευθυντήριες γραμμές που χάραξαν αυτοί, με πολύ κόπο ομολογουμένως στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους και με τρόπο ξεκάθαρο και απλά διατυπωμένο. Υποσχέθηκε στους Χ και Φ (Χαλασμένα Φρούτα) ό,τι θα επανέλθει δριμύτερος στο πολύκροτο θέμα της θεωρίας των δυο κάλων. 

Ως γνωστόν, οι κάλοι, ευδοκιμούν εις τα άκρα, κατά προτίμηση τα κάτω. Είθισται να θεωρούνται το τρωτό σημείο κάθε είδους αντιπάλου. Γίνονται δε αντιληπτοί, συνήθως, όταν επί του ποδός προστεθεί έτερον, αντίπαλον βεβαίως, εφαρμόζων δύναμιν, μετά επιτόπιας περιστροφής, με σκοπό να προκαλέσει οξύ πόνο εις τον "παρείσακτο", ώστις εξαναγκασθείς, να αναφωνήσει: Ωχ!!! Με πάτησε τον κάλο. Τι μέλει γενέσθαι... τώρα; Ήμαρτον!!! Αλλά εις μάτην.   


Ο λόγος; Ο κ. Σαμαράς πάσχων από στιγμιαία black out, μπερδεύει τα δυο άκρα, το απολεσθέν που φώλιαζε στα δεξιά της Δεξιάς του, με αυτό των Χ και Φ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της απευθείας μετάδοσης από την συνήθη πρακτική της μαγνητοσκόπησης, ελλείψει μάλιστα μονταζιέρας, προς στιγμήν βεβαίως, διότι τα μέσα υπάρχουν, πλην όμως η χρήση τους καθίσταται πολλές φορές αναποτελεσματική, όχι λόγω άγνοιας χειρισμού, αλλά λόγω παντελούς έλλειψης επίγνωσης του επιδιωκόμενου αποτελέσματος, ουτοσώστε, να καθίσταται φανερό δια γυμνού οφθαλμού ό,τι οι κάλοι συνυπάρχουν, απαραίτητα και ταυτόχρονα, εις τα κατώτερα των άκρων, πρωτίστως, και εις την εν κρανίο φαιά ουσία των έτσι κι αλλιώς Χαλασμένων Φρούτων, που σε έναν ασύμμετρο εναγκαλισμό, ανανύψαντες και σκυλολόϊ δοσίλογων της σήμερον, βαφτίζονται στην κολυμβήθρα της ΝΔ ως, πατριώτες εθνικιστές. 

Οι πληροφορίες μας, ως προς το πραγματικό κείμενο που διέφυγε της προσοχής του κ. Σαμαρά και κατά τα φαινόμενα διέρρευσε, με σκοπό την άμεση αποκατάσταση της πληγείσας εικόνας του πρωθυπουργού μας, από τους ίδιους φορείς των αμάλαχτων ογκιδίων που δημιουργούν αποστήματα, έχει ως εξής: 

"Μαζί με την Χρυσή Αυγή θα πρέπει να συλληφθούν άπαντες, στελέχη και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και με συνοπτικές διαδικασίες, να φυλακισθούν και να εκτοπισθούν,  ει δυνατόν να απελαθούν, ώστε να επανέλθει η πατρίς εις τον ορθόν δρόμον της Εθνικής Δεξιάς, δια να είμαστε ημείς καλά και αυτοί χειρότερα. 

Αντί αυτού ο κ. Σαμαράς είπε ό,τι τον χρυσό δεν τον αγγίζει η σκουριά. Δεν θα ανεχτεί μερικούς άξεστους χωριάτες να χαλάσουν μια υποδειγματική συμφωνία που θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό στο νέο μοντέλο κράτους που ονειρεύεται. Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν, να επιχειρήσει τη μείωση του βαλαντίου των ημετέρων. Ως προς αυτό είναι κάθετος. Η τρομοκρατία της σκουριάς επί του χρυσού, δεν θα περάσει. 

Πάνω στον ρου του λόγου του ο κ. Σαμαράς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κόμμα του. Ήταν σαφής ως προς τις προθέσεις του. Είπε ό,τι στις επόμενες εκλογές δεν θα ανεχθεί πρώην ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής να μαγαρίσουν το κόμμα του με την ψήφο τους. Δεν θα προσμετρηθεί ούτε μια ψήφος τους. Θα τυπώσει διαφορετικά ψηφοδέλτια και θα διανέμονται σ' αυτούς πριν την είσοδο τους στο παραβάν ώστε κατά την καταμέτρηση να αναγνωρίζονται και να ακυρώνονται. 


Ορισμένοι παριστάμενοι στο άκουσμα αυτό αντέδρασαν σθεναρά αλλά ο κ. Σαμαράς δεν άφησε κανένα περιθώριο, για κανενός είδους συνεργασίας με το κόμμα του υπόδικου Μιχαλόλιακα και του σιναφιού του, λέγοντας ό,τι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή απέναντί τους όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, από δω και στο εξής αναλαμβάνει ο ίδιος να "εξημερώσει" τους ναζιστές.  


* "Λοιπόν, αδέρφια, για να ξηγιόμαστε κι όπως είδατε δεν λογοκρίνω κανέναν", το κείμενο αυτό και οι φωτογραφίες, αποτελούν σύνθεση, η σάτιρα ενσωματωμένη, για τη χλεύη της σαπίλας που έχει παρεισφρήσει στην πολιτική ζωή και επιθυμεί να καταστεί επικρατούσα ιδεολογία. Διαδώστε το.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου